Logo Gadero
service

Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Grijze Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

Productnummer
FL1023-LVLBE
Creëer speels vloeroppervlak dankzij verschillende plankbreedtes
25 jaar garantie
floer_landhuis_variatie_laminaat_vloer_rustiek_grijze_eik_product
floer_landhuis_laminaat_variatie_rustiek_grijze_eik_sfeer
floer_landhuis_variatie_laminaat_vloer_rustiek_grijze_eik_product_waterbestendig_1
floer_landhuis_laminaat_variatie_rustiek_grijze_eik_front
floer_landhuis_laminaat_variatie_rustiek_grijze_eik_product
floer_landhuis_laminaat_variatie_rustiek_grijze_eik_detail
Per m2

30,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
128,8 cm
Breedte
19,8 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Twee verschillende breedtes

  • Bestel eenvoudig in m2

  • Eenvoudig te leggen dankzij Variclick

  • Waterafstotend, zelfs in de groef

  • Er geldt een minimale afname 10 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
128,8 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
19,8 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Anti kras
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Extra breed
V-Groef
4-V

Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Grijze Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Variatie Laminaat Rustiek Grijze Eik

Zoekt u een leuk vloeroppervlak met smalle en extra brede rustieke laminaatplanken? Met de Floer Landhuis Variatie Laminaat vloer in de Grijze Eiken kleur haalt u een luxe en subtiel afgewerkte vloer in huis. De Grijze kleur in combinatie met het rustieke karakter van de laminaat planken bieden u de voordelen van zowel een modern als klassiek design. Tevens kunt u door de lichte kleur van dit laminaat uw woonruimte of kantoorpand optisch groter laten lijken. Dankzij de voelbare houtstructuren van het rustieke laminaat is de vloer amper te onderscheiden van een echte houten vloer, maar dan met het gebruiksvriendelijke karakter van laminaat. Heeft u liever deze vloer, maar dan enkel de brede delen? Bestel dan de Floer landhuis laminaat Rustiek Grijze Eik in 32,8 cm!

Doe-het-zelf laminaat

Het Floer Landhuis Variatie Rustiek Grijze Eik laminaat is zeer gemakkelijk zelfstandig te leggen dankzij het innoverende Variclick verbindingsysteem van Floer. U legt bij dit variatie laminaat eerst een baan brede planken, vervolgens kunt u hier een baan smalle planken tegenaan leggen. Ook is het mogelijk om verschillende planken met elkaar te combineren, zoals twee smalle één breed. U heeft het letterlijk zelf in de hand! Neem hiervoor wel even contact op voor de juiste aantallen. Daarnaast is dit subtiele laminaat ook nog eens geschikt voor vloerverwarming dankzij de lage warmteweerstand. De planken zijn allemaal voorzien van een subtiele omlopende V-groef. Deze groef zorgt ervoor dat elke plank nog eens extra opvalt zonder dat het druk lijkt.

In het echt zien?

Wilt u deze Rustiek Grijze Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

IJzersterk en waterafstotend

De voelbare toplaag van het grijze Floer laminaat is in de fabriek krasbestendig en WaterProof afgewerkt. Deze voelbare toplaag zorgt voor een vloeroppervlak waar u jaren veel woonplezier aan zult beleven. Het Rustiek Grijze Eiken laminaat is bovendien voorzien van het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Gaat u dit laminaat bestellen? Dan kunt u gewoon het aantal vierkante meters bestellen. De vloer specialisten berekenen dan het aantal benodigde planken van de verschillende afmetingen. Wilt u liever nog wat meer informatie over deze of een andere vloer? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit prachtige laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Benieuwd hoe u deze Floer extra brede laminaat vloer kan leggen? Kijk dan naar onze video hieronder. Waar we ook allerlei tips & tricks geven, zoals bij het kiezen van een ondervloer.

Abonneer op ons Youtube kanaal en mis geen enkele video: