Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LVLBE 32,8 cm en 19 cm brede laminaat planken   |   Creëer speels vloeroppervlak

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

  • 20 jaar garantie
  • Verschillende plankbreedtes
  • Eenvoudig te leggen dankzij Variclic

Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Variatie Laminaat Rustiek Bruine Eik

Gaat u een laminaat vloer kopen van een hoge kwaliteit en wilt u een speels doch luxe vloeroppervlak aan schaffen? Kiest u dan voor de Floer Landhuis Variatie Laminaat vloer in de Rustiek Bruine Eiken kleur. Met de smalle en extra brede laminaatplanken bent u verzekerd van een luxe maar ook speelse boerderij vloer!

De laminaat vloeren van het A-merk Floer worden in de Duitse fabriek geproduceerd. Tijdens het productieproces voert Floer strenge kwaliteitscontroles uit. Deze kwaliteitscontroles maken het mogelijk voor Floer om u een garantie te bieden van 20 jaar. De Bruine kleur in combinatie met het natuurlijke en rustieke karakter van het laminaat veroorzaakt een vloer die nauwelijks te onderscheiden is van een echte parket vloer. Om deze natuurgetrouwe uitstraling van dit laminaat nog eens te benadrukken zijn de houtstructuren voelbaar in de planken.

Is de afwisseling toch teveel voor u en wilt u alleen de unieke extra brede planken van deze vloer bestellen? Bestel dan de Floer Landhuis Laminaat Rustiek Bruine Eik als enkele plankbreedte. 

Fraaie toplaag, maatvast 32,8 cm breed

Het Floer Landhuis Variatie Bruine Eik laminaat is voorzien van het geavanceerde Variclick systeem van het merk Floer. Met dit gemakkelijke klik systeem legt u de planken snel en eenvoudig. Met deze klik-verbinding kunt u de laminaat planken op maar liefst 3 verschillende manieren aan elkaar bevestigen. U legt bij dit variatie laminaat eerst een baan brede planken, vervolgens kunt u hier een baan smalle planken tegenaan leggen. Het laminaat is ook geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling. Om de planken een nog luxere uitstraling te geven zijn deze voorzien van een omlopende V-groef

In het echt zien?

Wilt u deze Rustiek Bruine Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat u er zerker van bent dat onze medewerkers u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Kras- en waterbestendig extra breed laminaat

Dankzij de krasbestendige toplaag van het bruine Floer laminaat kunt u een levenlang genieten van dit laminaat. Het Rustiek Bruin Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en valt in laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel particulier als commercieel worden toegepast. Zeker dankzij de Waterproof coating welke is aangebracht op het laminaat ontstaat er een zeer gebruiksvriendelijk oppervlak

Gaat u dit laminaat bestellen? Dan kunt u gewoon het aantal vierkante meters bestellen. De vloerspecialisten berekenen het aantal benodigde planken van de verschillende afmetingen dat u nodig heeft. Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op! Gadero bezorgt dit laminaat gratis bij u thuis! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

In de onderstaande video leggen we uit hoe de Floer laminaat planken gelegd kan worden. Daarnaast vertellen we ook welke ondervloer er geschikt voor is.

Abonneer op ons YouTube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
2 plankbreedtes Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik Extra Breed & Smal 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm Perspectief Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm 32,8 cm en 19 cm brede laminaat planken   |   Creëer speels vloeroppervlak Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW