Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LVLOE Verschillende plankbreedtes   |   Bestel eenvoudig in m2

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

  • Creëer speels vloeroppervlak
  • Waterbestendig
  • Krasbestendige toplaag
  • Lange garantie van 20 jaar

Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm

Twee verschillende breedtes

Wilt u een prachtige laminaat vloer kopen met smalle en extra brede rustieke laminaatplanken? Met de Floer Landhuis Variatie Laminaat vloer in de Pure Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe maar ook een oogstrelende laminaat vloer. De laminaat vloeren van het A-merk Floer worden in de fabriek in Duitsland standaard waterbestendig geproduceerd. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u een glas drinken morst. Dit kan tot 4 uur blijven liggen voordaat het in de vloer trekt. De pure en natuurlijke kleur in combinatie met het rustieke karakter van het Floer laminaat zorgen voor een oppervlak die nauwelijks is te onderscheiden van een echte houten parket vloer.

Is de afwisseling van plankbreedte's toch teveel voor u en wilt u alleen de unieke extra brede planken van deze vloer bestellen? Bestel dan de Floer Landhuis Laminaat Rustiek Pure Eik als enkele plankbreedte. 

IJzersterke klik verbinding

Het Floer Landhuis Variatie Pure Eik laminaat is voorzien van het geavanceerde Floer Variclick systeem. Dankzij dit systeem legt u de planken gemakkelijk en snel aan elkaar. Met deze klik-verbinding kunt u de laminaat planken op 3 verschillende manieren aan elkaar bevestigen. U legt bij dit variatie laminaat eerst een baan brede planken, vervolgens kunt u hier een baan smalle planken tegenaan leggen. Eventueel is het ook mogelijk om de brede banen af te wisselen met bijvoorbeeld 2 smalle banen! Mocht dit u voorkeur hebben neem dan voorafgaand aan uw bestelling even contact op zodat u zeker van bent dat u het juiste aantal vierkante meters in huis haalt. Het laminaat is ook geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Om de planken een nog luxere uitstraling te geven zijn deze voorzien van een subtiele omlopende V-groef

De vloer in onze showroom bekijken?

Wilt u deze Rustiek Grijze Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat de medewerkers alle tijd hebben om u van dienst te zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Kras- en waterbestendig

De toplaag van het licht bruine Floer laminaat is in de fabriek kras en waterbestendig afgewerkt. Dankzij deze kras en waterbestendige toplaag kunt u een levenlang genieten van dit laminaat. Het Rustiek Pure Eik laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en valt in laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel particulier als commercieel worden toegepast. Gaat u dit laminaat bestellen? Dan kunt u gewoon het aantal vierkante meters bestellen. De vloer specialisten berekenen dan het aantal benodigde planken van de verschillende afmetingen. Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op! Gadero bezorgt dit laminaat gratis bij u thuis! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Voor het leggen van de Floer Landhuis Laminaat vloeren hebben een instructievideo gemaakt. In de video leggen we ook uit welke ondervloer geschikt voor deze extra brede laminaat vloeren.

Abonneer op ons YouTube kanaal en mis geen video:


Vragen & antwoorden over dit product

In onze nieuwe woning krijgen wij vloerverwarming. U geeft aan dat bovenstaande laminaat hier geschikt voor is. Wat wordt daar precies mee bedoeld?

Hiermee wordt bedoeld dat het Landhuis laminaat van Floer geschikt is voor het leggen op voerverwarming. 8 mm laminaat is bovendien zeer goed warmtedoorlatend. Wat betekend dat u een optimaal rendement haalt uit uw vloerverwarming! Gebruik wel altijd de juiste ondervloer geschikt voor vloerverwarming.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
2 plankbreedtes Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm perspectief Floer Landhuis Variatie Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 19.8 - 32.8 x 0.8 cm Verschillende plankbreedtes   |   Bestel eenvoudig in m2 Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u