Floer Steden Laminaat Leiden Lichtbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1002-Leiden   |   Eiken parket look   |   Vuilwerende toplaag

Adviesprijs
€ 31,45 € 28,30 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Steden Laminaat Leiden Lichtbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

  • 24,4 cm extra breed!
  • Geavanceerd Variclick kliksysteem
  • Geschikt voor commercieel en particulier gebruik
  • 4-zijdige V-groef

Floer Steden Laminaat Leiden Lichtbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

De Floer Steden laminaat planken Leiden Lichtbruin met de licht Bruine maar ook Grijze Eiken kleur zijn door de unieke houtstructuur bijna niet te onderscheiden van een echte houten parket plank. Deze houtstructuur is daarnaast terug te voelen in de toplaag van het laminaat. De toplaag is behandeld met een vuil- en vocht werende toplaag. Dit maakt deze laminaat vloeren eenvoudig te reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. Bovendien is de toplaag nog afgewerkt met een krasbestendige laag. Dit zorgt voor een meer dan gemiddelde levensduur. Deze levensduur wordt nog eens benadrukt door de 20 jaar fabrieksgarantie.

Met het Floer Variclic kliksysteem wordt het leggen van deze laminaatdelen kinderspel. Bovendien kunt u dit laminaat plaatsen op een vloerverwarming leggen. Gebruik hiervoor wel de speciale ondervloer voor vloerverwarming. Benieuwd hoe u dit laminaat legt? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. De voelbare houtstructuur zorgt voor een prachtig eindresultaat. We bezorgen deze A-kwaliteit vloerplanken bovendien GRATIS bij u thuis!

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze laminaat Leiden lichtbruin eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat u niet hoeft te wachten op een van onze specialisten. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

De laminaat planken met een dikte van 8 mm serie van Floer zijn voorzien van een V-groef. Dankzij deze V-groef ontstaat er een extra luxe vloeroppervlak. Deze groef benadrukt namelijk nogmaals de extra breedte van 24,4 cm van deze planken. De Steden collectie van Floer valt dan ook onder laminaat klasse 32, waardoor het overal toepasbaar is. Heeft u vragen over 1 van onze vloerdelen? Neem gerust contact met ons op! Onze vloerspecialisten denken graag met u mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Steden Laminaat Leiden Lichtbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm Vloer Product Floer Steden Laminaat Leiden Lichtbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm De Blauwe Engel   |   Eiken parket look   |   Vuilwerende toplaag Op voorraad
€ 28,30 Per m2 incl. BTW