Floer

Floer - Parket, Laminaat en PVC vloeren

A-kwaliteit vloeren van Nederlandse bodem! De Floer houten planken, massief en multiplank, worden allen geproduceerd in de eigen productiehal in Nederland. Hier wordt het Europees eiken gezaagd, geschaafd, bewerkt en behandeld en ontstaat een hoogwaardig eindproduct. Daarnaast heeft het Hollandse vloerenmerk een aantal laminaat en PVC series die worden geproduceerd in zowel Duitsland als België. De garanties van deze topkwaliteit vloeren lopen dan ook op van 15 tot maar liefst 35 jaar! Bekijk hier alle merken vloeren. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Floer Eiken Parket

Met de eigen productie van eiken houten vloeren gevestigd in Nederland maakt het A-merk Floer haar slogan "van Nederlandse bodem" meer dan waar. De hoogwaardige eiken vloeren worden vervaardigd uit Europees eiken en Russisch berken. Er wordt dus uitsluitend gebruik gemaakt van Europese grondstoffen tijdens de productie van het parket. Dit is dan ook de voornaamste reden dat Floer u een garantie biedt van maar liefst 15 jaar op deze vloeren. Deze garantie is gebaseerd op intensief gebruik van de vloer. Bij het eiken parket heeft u de keuze uit verschillende lamel parket en visgraat parket vloeren! Weten hoe de vloeren worden geproduceerd in de fabriek in Nederland? Bekijk de video. 

Productievideo Eiken Vloeren "van Nederlandse bodem" 

 

Floer Laminaat 

Het assortiment laminaat vloeren bestaat uit unieke, vintage en exclusieve extra brede laminaat planken, tot wel 32 cm breed. Daarnaast zijn deze laminaat vloeren voorzien van garanties van 15 tot maar liefst 30 jaar garantie. Het XXL Landhuis laminaat wordt samen met de andere laminaat series van Floer geproduceerd in Duitsland. Naast het extra brede laminaat vindt u hier ook het Klassieke Laminaat, visgraat laminaat en het Steden Laminaat. Deze series vindt u in de webshop onder de categorieën Wit - Grijs of Eiken Hout Laminaat. Verder biedt het A-merk vloer een fraai assortiment aan Tegel Laminaat en Sloophout Laminaat. Deze vloeren zijn ondanks de hoge kwaliteit vaak nog aantrekkelijker geprijsd en worden gekenmerkt door hun prachtige en unieke designs. 

Vergeet niet een ondervloer te nemen. Een ondervloer is één van de noodzakelijke laminaat accessoires. Het beschermt het bevestigingssysteem van een laminaat vloer. Gadero heeft ondervloeren voor elke situatie. Weet u niet welk soort ondervloer u nodig heeft? Het A-kwaliteit vloeren merk Floer legt in de video hieronder uit. 

 

Floer PVC en Vinyl

Verder heeft Floer de Rigid Click PVC lijn. Deze Click PVC vloeren zijn het sterkste en meest geavanceerde vloer product op de huidige markt. Deze vloeren worden uit unieke stabile steenmaterialen geproduceerd. De unieke plankopbouw wordt ook wel Rigid Core genoemd. Met deze vloeren haalt u een zeer comfortabel vloeroppervlak in huis dat ook kan worden gebruikt in uw keuken of badkamer. Daarnaast biedt Floer ook een Steden en Dorpen Verlijmd PVC lijn aan. Deze PVC stroken worden geproduceerd uit schoon PVC zonder weekmakers. De Visgraat Patroon, Bossen en Dorpen PVC, Walvisgraat PVC vloeren moeten altijd worden verlijmd. De Walvisgraat PVC stroken zijn XL visgraat vinyl vloeren. Deze super grote visgraat vloeren bestaan uit verscheidene licht eiken designs.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode