Floer Dorpen PVC Bourtange Bezaagd Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-BOU   |   A-kwaliteit PVC   |   Eenvoudig schoon te maken

Adviesprijs
€ 27,95 € 26,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Bourtange Bezaagd Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

  • 15 jaar garantie
  • Reach gecertificeerd, zo veilig als kinderspeelgoed
  • Gemaakt van 100% schoon PVC
  • Vrij van weekmakers en gerecyclede materialen

Floer Dorpen PVC Bourtange Bezaagd Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De Floer Dorpen PVC planken Bourtange Bezaagd Eiken met de natuurlijke bruine kleur zijn uiterst duurzame vloerdelen van A-kwaliteit. Dit betekent dat u met een PVC vloer jaren voorzien bent van een prachtige design vloer. Deze PVC vloeren hebben bovendien een aangenaam loopgeluid en zijn eenvoudig schoon te maken. De PVC vloeren zijn gemaakt van 100% schoon PVC zonder weekmakers en gerecyclede materialen. Dankzij het REACH keurmerk is het materiaal net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Doordat de vloer waterbestendig is kan het Floer PVC ook worden toegepast in een keuken of badkamer. Deze PVC vloeren gaat uw woongenot dus enorm verhogen. Naast het woongenot verhogende karakter van dit PVC zijn de unieke vloeren van Floer ook nog eens zeer scherp geprijst! Wij als vloerenpecialist bezorgen deze vloerdelen gratis bij u thuis.

De PVC stroken Bourtange Bezaagd Eiken kleur zijn voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Dit zorgt voor een sterke vloer die lang mooi blijft. De Floer Dorpen PVC vloeren zijn dan ook zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen doordat het PVC een sterke slijtvaste toplaag heeft. Daarnaast voelt de vloer zacht aan wat ervoor zorgt dat zowel kinderen als volwassenen zich gemakkelijk kunnen bewegen op deze vloer. Voor het verwerken van deze vloerdelen is het van groot belang dat u eerst uw bodemvloer op een juiste wijze prepareert en egaliseert. Zorg voor het verwerken van deze vloeren voor een droog, vlak en schone ondervloer! U kunt deze vloeren vervolgens hierop verlijmen met de Eurocol 640 lijm.

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze PVC Bourtange Bezaagd Eiken of een andere vloer van Floer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen, Doe dit bij vorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

De toplaag van dit PVC is voorzien van een voelbare houtstructuur. Dit geeft het PVC een echte natuurlijke hout uitstraling. Dit in combinatie met de natuurgetrouwe designs zorgen voor een PVC vloer die moeilijk van een echte parket vloer te onderscheiden is. Dit PVC valt in gebruikersklasse 33 waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. De kwaliteit van dit PVC wordt nog eens benadrukt door de 15 jaar garantie die u krijgt aangeboden op deze vloeren. Wist u dat dit PVC zeer geschikt is voor vloerverwarming? De planken hebben een maximale warmteweerstand van slechts 0,025 m2K/W! Dit draagt bij aan een gezond en veilig binnenmilieu.
Heeft u een brandende vraag of opmerking? Neem dan gerust even contact op met onze vloeradviseurs. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC Bourtange Bezaagd Eiken 121.9 x 22,86 x 0.25 cm Product Floer Dorpen PVC Bourtange Bezaagd Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm REACH   |   A-kwaliteit PVC   |   Eenvoudig schoon te maken Op voorraad
€ 26,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!