Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank vloer - Bruin Bezaagd Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-BOU
Kwalitatief PVC
Eenvoudig schoon te maken
floer_dorpen_pvc_bourtange_bezaagd_eiken_product
floer_dorpen_pvc_bourtange_bezaagd_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_vloer_bourtange_bezaagd_eiken_sfeer_2
floer_dorpen_pvc_bourtange_bezaagd_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_bourtange_bezaagd_eiken_front
floer_dorpen_pvc_bourtange_bezaagd_eiken_detail
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 15 jaar garantie

  • Reach gecertificeerd, zo veilig als kinderspeelgoed

  • Gemaakt van 100% schoon PVC

  • Vrij van weekmakers en gerecyclede materialen

  • Verlijmde PVC vloeren moeten nauwkeurig gelegd worden

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Plak PVC Plank vloer - Bruin Bezaagd Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Planken in de kleur Bruin Bezaagd Eiken met de natuurlijke bruine kleur zijn uiterst duurzame vloerdelen van kwaliteit. Dit betekent dat u met een PVC vloer jaren voorzien bent van een prachtige design vloer. Deze Fesca eiken plak PVC vloeren hebben bovendien een aangenaam loopgeluid en zijn eenvoudig schoon te maken. De PVC vloeren zijn gemaakt van 100% schoon PVC zonder weekmakers en gerecyclede materialen. Dankzij het REACH keurmerk is het materiaal net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed.

Doordat de vloer waterbestendig is kan het breed plak PVC ook worden toegepast in een keuken of badkamer. Deze Plak PVC Plank vloeren gaat uw woongenot dus enorm verhogen. Naast het woongenot verhogende karakter van dit PVC zijn de unieke vloeren van Fesca ook nog eens zeer scherp geprijst! Wij als vloerenpecialist bezorgen deze vloerdelen gratis bij u thuis.

De PVC stroken Bruin Bezaagd Eiken kleur zijn voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Dit zorgt voor een sterke vloer die lang mooi blijft. De Fesca Verlijmd PVC Planken vloeren zijn dan ook zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen doordat het PVC een sterke slijtvaste toplaag heeft. Daarnaast voelt de vloer zacht aan wat ervoor zorgt dat zowel kinderen als volwassenen zich gemakkelijk kunnen bewegen op deze vloer.

Voor het verwerken van deze vloerdelen is het van groot belang dat u eerst uw bodemvloer op een juiste wijze prepareert en egaliseert. Zorg voor het verwerken van deze vloeren voor een droog, vlak en schone ondervloer! U kunt deze vloeren vervolgens hierop verlijmen met de Thomsit – K188 E PVC Lijm.

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze dryback PVC Plank Bruin Bezaagd Eiken of een andere vloer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Breukelen, Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u thuis de vloer kan vergelijken met uw interieur en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

De toplaag van dit PVC is voorzien van een voelbare houtstructuur. Dit geeft het PVC een echte natuurlijke hout uitstraling. Dit in combinatie met de natuurgetrouwe designs zorgen voor een PVC vloer die moeilijk van een echte parket vloer te onderscheiden is. Dit PVC valt in gebruikersklasse 33 waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. De kwaliteit van dit PVC wordt nog eens benadrukt door de 15 jaar garantie die u krijgt aangeboden op deze vloeren.

Wist u dat dit PVC zeer geschikt is voor vloerverwarming? De planken hebben een maximale warmteweerstand van slechts 0,025 m2K/W! Dit draagt bij aan een gezond en veilig binnenmilieu. Heeft u een brandende vraag of opmerking? Neem dan gerust even contact op met onze vloeradviseurs.