Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank vloer - Geborsteld Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-NIS
Kwaliteit PVC vloer
Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen
floer_dorpen_pvc_vloer_bedum_bruin_eiken_product
floer_dorpen_pvc_vloer_bedum_bruin_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_vloer_bedum_bruin_eiken_sfeer_product
floer_dorpen_pvc_vloer_bedum_bruin_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_vloer_bedum_bruin_eiken_front
floer_dorpen_pvc_vloer_bedum_bruin_eiken_detail
floer_dorpen_pvc_vloer_bedum_bruin_eiken_groot
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ultra lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W!

  • Millieuvriendelijk geproduceerd, vrij van weekmakers

  • 15 jaar garantie

  • Geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik

  • Gelijmde PVC vloer is niet makkelijk zelf te leggen

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Plak PVC Plank vloer - Geborsteld Bruin Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Planken met de Geborsteld Bruin Eiken printlaag is een sfeervolle natuurlijk ogende PVC strook. Deze Bruine strook is voorzien van een voelbare houtstructuur die nauwelijks is te onderscheiden van een echte eiken vloer. Daarnaast worden deze Verlijmd PVC Plank vloerdelen ecovriendelijk geproduceerd. Dit betekent dat de vloer vrij is van weekmakers en gerecyclede materialen. Hierdoor heeft de eiken plak PVC vloer het REACH keurmerk verkregen. Zo zijn deze Bedum Bruin Eiken vloeren bijvoorbeeld zeer eenvoudig te reinigen en onderhouden. Dit draagt bij aan een gezonde en veilige leefomgeving.

Wij bezorgen deze vloerdelen GRATIS bij u aan huis. Gebruik bij het leggen van een PVC vloer de speciale Thomsit – K188 E PVC Lijm voor een optimaal resultaat. Bij een juiste verwerking krijgt u een garantie van minimaal 15 jaar aangeboden op deze vloeren.

De kwalitatieve PVC planken van Fesca zijn voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag waardoor deze stroken onverwoestbaar zijn. Deze PVC vloeren vallen dan ook onder gebruiksklasse 33. Samen met de waterbestendigheid van deze planken betekent dit dat deze brede plak PVC vloerdelen in elke ruimte kunnen worden toegepast. Zelfs in de badkamer! Een ander groot voordeel van dit PVC is dat het warm en zacht aanvoelt aan uw voeten. Daarbij dempen deze Geborsteld Bruin Eiken PVC planken het loopgeluid aanzienlijk. Wanneer u kiest voor een PVC vloer van Fesca gaat u uw woongenot dus verhogen!

In het echt bekijken?

Wilt u deze PVC Geborsteld Bruin Eiken of een andere vloer in het echt komen zien? Dat kan bij onze centraal showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze specialisten u meteen kan helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kunt vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

Door het onderhoudsarme karakter van deze PVC vloer en de comfort verhogende specificaties zult u weinig ongemakken ondervinden wanneer u deze vloer aanschaft in combinatie met jonge kinderen. De vloerdelen kunnen makkelijk worden gereinigd en u hoeft zich niet druk te maken over scherpe of harde randen in het Fesca PVC waar u en uw kind zich aan zou kunnen bezeren. Tevens is dit PVC uiterst dun geproduceerd en dit maakt deze vloer zeer geschikt voor gebruik van vloerverwarming. Heeft u vragen over dit PVC of over andere vloerdelen? Neem gerust contact met ons op. We denken bij Gadero graag met u mee!

Bijbehorend bij dit product