Logo Gadero
service

Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-DWI
100% waterbestendig
Natuurgetrouwe houtstructuur
floer_dorpen_pvc_vloer_nispen_natuurlijk_eiken_product
floer_dorpen_pvc_vloer_nispen_natuurlijk_eiken_sfeer
floer_dorpen_pvc_vloer_nispen_natuurlijk_eiken_sfeer_product
floer_dorpen_pvc_vloer_nispen_natuurlijk_eiken_perspectief
floer_dorpen_pvc_vloer_nispen_natuurlijk_eiken_front
floer_dorpen_pvc_vloer_nispen_natuurlijk_eiken_detail
Per m2

33,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers

  • Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen

  • 15 jaar fabrieksgarantie

  • Kindvriendelijk PVC, REACH certificaat

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Recht
V-Groef
4-MV

Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken is een warme PVC strook met een fraaie eiken uitstraling. Dit A-kwaliteit PVC valt in gebruiksklasse 33 en is dus geschikt voor zowel intensief particulier gebruik. Dankzij de duurzame 0,55 mm dikke slijtlaag is dit PVC uiterst krasbestendig en dit onderstreept dan ook nog eens de hoge kwaliteit van het PVC. We geven dan ook een garantie van 15 jaar op deze PVC vloeren. Daarnaast bezorgen we al het PVC, laminaat en parket GRATIS bij u aan huis!

De fraaie sfeer van deze plank wordt gecreëerd door gebruik te maken van een natuurgetrouw houtdesign. Daarnaast is deze houtdesign voelbaar in de toplaag waardoor het lastig is om dit PVC te onderscheiden van een echte houten plank. Daarnaast zijn deze Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken vloerdelen voorzien van een zeer dunne opbouw. Dit zorgt ervoor dat deze PVC planken zeer geschikt zijn voor gebruik bij vloerverwarming. De ultra lage warmteweerstand van de PVC stroken ligt namelijk rond de 0,025 m2 K/W.

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze PVC Nispen Natuurlijk Eiken of een andere vloer van Floer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, Maak bij voorkeur een afspraak, zodat u gelijk geholpen kan worden zonder dat u hoeft te wachten. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, zodat u thuis kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.


De PVC vloer wordt geproduceerd van duurzame materialen vrij van weekmakers. Het REACH keurmerk laat zien dat deze PVC vloer minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Daarom is het een zeer kindvriendelijke product wat bijdraagt aan een gezonde en verantwoorde levenstijl. Het Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken is waterbestendig en kan dus worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer of in de keuken. Daarnaast is dit PVC ook eenvoudig te reinigen met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Tevens voelen de PVC vloerdelen warm en zacht aan uw voeten. Het ultieme woongenot komt met deze vloer dus weer iets dichter bij. Zorg bij het leggen voor een vlakke ondervloer en verlijm de PVC delen met de Eurocol 640 lijm voor het beste resultaat. Heeft u vragen over deze of onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met ons!

Bijbehorend bij dit product