Floer Steden Laminaat Grave Goudbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm vloer

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1002-Grave   |   Gemakkelijk te leggen dankzij Variclic   |   Geschikt voor vloerverwarming

Voor- en nadelen van Floer Steden Laminaat Grave Goudbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm vloer

  • Garantie van 25 jaar
  • Duits geproduceerd
  • Voelbare houtstructuur
  • Extra Breed

Floer Steden Laminaat Grave Goudbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm vloer

De Floer Steden laminaat planken Grave Goudbruin met de sfeervolle kleur Natuurlijk Eiken zijn vloerplanken van hoogwaardige kwaliteit. Dit laminaat met natuurlijke look valt onder gebruikersklasse 32. Dit betekent dat deze vloeren zelfs commercieel kunnen worden toegepast. We geven een garantie van 25 jaar op dit Floer laminaat. Bovendien leveren we bij Gadero alle vloerdelen GRATIS bij u aan huis!

Al het laminaat uit de 8 mm dikke Steden serie van Floer is vuilwerend. Daarnaast zijn deze vloeren extra breed met een oplopende breedte tot 24,4 cm! Dankzij deze extra brede plank haalt u met de Steden collectie een extra breed laminaat in huis tegen een scherpe prijs. Dit zorgt voor een eenvoudig te onderhouden vloer die met alle standaard schoonmaakmiddelen kan worden gereinigd en daarmee een hoog gebruikersgemak.

Verder zijn deze vloerdelen behandeld met een krasbestendige toplaag. Dit zorgt ervoor dat dit laminaat veel langer mee gaat dan het zogenaamde bouwmarkt laminaat. De laminaat vloeren van Floer in de 8 mm dikte zijn voorzien van een luxe V-groef. Dankzij deze groef worden de planken nog eens extra benadrukt in het totale vloeroppervlak.

De vloer in het echt bekijken?

Wilt u deze laminaat Gave goudbruin eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopspecialisten u gelijk te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Het Floer laminaat kan worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Legt u een laminaatvloer ten allen tijde op een daarvoor geschikte ondervloer om maximale prestaties te ervaren. De laminaat vloeren zijn voorzien van een sfeervolle lichte houtstructuur en eenvoudig te leggen met de Variclic-klikverbinding. Heeft u vragen over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten denken graag met u mee! Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Mocht u besluiten het laminaat niet zelfstandig te leggen dan kunt u gebruik maken van onze legservice. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Steden Laminaat Grave Goudbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm vloer Product Floer Steden Laminaat Grave Goudbruin Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm vloer De Blauwe Engel   |   Gemakkelijk te leggen dankzij Variclic   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 29,40 Per m2 incl. BTW