Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Wit 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1024-DHW   |   Stroken hout look   |   20 jaar garantie

Adviesprijs
€ 25,95 € 24,65 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Wit 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 20 jaar garantie
  • Laminaat klasse 32
  • Meer-strooks laminaat

Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Wit 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Wit, met de afmetingen (LxBxD) 128,5 x 19,2 x 0,8 cm, biedt u een laminaat waar u jaren mee vooruit kunt. Het prachtige stroken hout design van dit laminaat geeft een versleten gevoel alsof de vloer al jaren onderdeel uitmaakt van uw woning of bedrijfspand.

De verouderde look van het laminaat doet echter niks af aan de kwaliteit van de vloer. Floer geeft u namelijk een garantie van maar liefst 20 jaar op dit laminaat. Daarnaast bevatten de in Duitsland geproduceerde A kwaliteit planken een voelbare houtstructuur die de prachtige laminaat stroken nog eens echter doen aanvoelen.

De vloer in het echt bezichtigen?

Wilt u dit Sloophout Laminaat of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat u niet hoeft te wachten tot onze verkoopspecialisten u te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kan kijken of de vloer bij uw interieur past en een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de vloer!

Het Drijfhout Wit laminaat bevat een krasbestendige toplaag en is waterbestendig. Hierdoor is de Floer Sloophout 3-strooks Laminaat Vloer zeer geschikt voor iedere ruimte en zeer onderhoudsvriendelijk. Het laminaat valt in laminaat klasse 32 wat betekent dat dit laminaat zeer geschikt is om in zowel intensief particuliere ruimten als commerciële ruimten te gebruiken.

Eenvoudige plaatsing

Mocht u het laminaat willen leggen op bijvoorbeeld een vloerverwarming dan is dit geen enkel probleem. Wij adviseren in dergelijke gevallen om het laminaat te plaatsen in combinatie met een speciale ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming. Deze kunt u tevens vinden in onze webshop. Op deze wijze zult u maximaal genot ervaren van zowel de vloerverwarming als de vloer zelf.  

Het Fastclick kliksysteem dat in de Duitse fabriek is aangebracht op deze Drijfhout Wit laminaat stroken zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk zelfstandig is te plaatsen. Om u te ondersteunen tijdens dit proces hebben wij een aantal instructies en tips opgesteld voor het leggen van laminaat. Mocht dit voor u geen optie zijn bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice

Gadero helpt u graag!

Bent u geïnteresseerd in deze hoogwaardige onderhoudsarme sloophout laminaat vloer en heeft u nog enkele vragen of heeft u vragen over een ander product dat wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze vloerspecialisten. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Wit 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Wit 128,5 x 19,2 x 0,8 cm De Blauwe Engel   |   Stroken hout look   |   20 jaar garantie Op voorraad
€ 24,65 per m2 incl. BTW