Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Blond Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1024-RB   |   Voelbare houtstructuur   |   20 jaar garantie

Adviesprijs
€ 27,95 € 25,15 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Blond Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm

  • 20 jaar garantie
  • Gemakkelijk Fastclick systeem
  • Onderhoudsarm
  • Luxe groef rondom

Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Blond Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm

Houdt u van een vintage look? Dan is de Floer Sloophout Vloer Ruw Blond Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm iets voor u. De onbehandelde eiken uitstraling toplaag die is aangebracht op het laminaat in combinatie met het "gebruikte" uiterlijk zorgt voor een gebruikte look. Deze uitstraling zorgt er samen met de 4 zijdige V-groef voor dat u zich gelijk op u gemak voelt.

De lichte kleur zal de kamer optisch groter doen lijken. Door het geavanceerde Fastclick kliksysteem waar deze extra brede laminaat planken van zijn voorzien kunt u de vloer gemakkelijk zelf leggen. Tevens zorgt het kliksysteem ervoor dat de vloer "strak" op elkaar aansluit. Mocht u de vloer niet zelf willen leggen dan kunt u gebruik maken van onze Legservice.

De vloer in het echt beleven?

Wilt u deze sloophout laminaat ruw blond eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het bezichtigen? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers altijd voor u klaar kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis met uw meubels kan vergelijken en een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Kwaliteit vloer met uniek design

Om de Floer Sloophout Ruw Blond Eiken optimaal tot zijn recht te laten komen in de ruimte zijn de laminaat planken een aantal centimeter breder dan de doorsnee laminaat strook. De afmetingen van dit laminaat zijn namelijk (LxBxD): 138 x 24,4 x 0,8 cm.

Het laminaat is kras- en waterbestendig gemaakt in de fabriek in Duitsland. Floer draagt grote zorg voor de kwaliteit van de producten die zij leveren. Dit geldt ook voor Floer Sloophout Vloer Ruw Blond Eiken waardoor Floer u een garantie biedt van maar liefst 20 jaar! Daarbij bevindt deze laminaatvloer zich in laminaat klasse 32. Dit betekent dat dit laminaat geschikt is voor intensief particulier en zakelijk gebruik.

Contact en advies

De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om bij het leggen van een dergelijke vloer als de Floer Sloophout Vloer Ruw Blond Eiken de vloer te plaatsen op een geschikte ondervloer die past bij u persoonlijke situatie. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming.

Bent u geïnteresseerd in deze hoogwaardige onderhoudsarme laminaat vloer en heeft u nog enkele vragen of heeft u vragen over een ander product dat wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze vloerspecialisten. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u die kunnen ondersteunen bij het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Sloophout Laminaat Vloer - Ruw Blond Eiken Product Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Blond Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm De Blauwe Engel   |   Voelbare houtstructuur   |   20 jaar garantie Op voorraad
€ 25,15 per m2 incl. BTW