Floer Sloophout Laminaat Vloer Gekalkt Wit Eiken 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1024-WE   |   Voelbare houtstructuur   |   20 jaar garantie

Adviesprijs
€ 16,95 € 16,10 per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Sloophout Laminaat Vloer Gekalkt Wit Eiken 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • 20 jaar garantie
  • Gemakkelijk Fastclick systeem
  • Onderhoudsarm
  • Uniek wit gekalkt design

Floer Sloophout Laminaat Vloer Gekalkt Wit Eiken 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Houdt u van een vintage look? Dan is de Floer Sloophout Vloer Gekalkt Wit Eiken 128,5 x 19,2 x 0,8 cm iets voor u. De witte toplaag die is aangebracht op het laminaat in combinatie met het "gebruikte" uiterlijk zorgt voor een gebruikte look. Deze uitstraling zorgt er samen met de 4 zijdige V-groef voor dat u zich gelijk op u gemak voelt. De lichte kleur zal de kamer optisch groter doen lijken. Door het geavanceerde Fastclick kliksysteem waar de laminaat planken van zijn voorzien kunt u de vloer gemakkelijk zelf leggen. Tevens zorgt het kliksysteem ervoor dat de vloer "strak" op elkaar aansluit. Mocht u de vloer niet zelf willen leggen dan kunt u gebruik maken van onze Legservice.

De vloer in het echt beleven?

Wilt u deze sloophout laminaat gekalkt wit eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers altijd voor u klaar kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis met uw meubels kan vergelijken en een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Om de Floer Sloophout Gekalkt Wit Eiken optimaal tot zijn recht te laten komen in de ruimte zijn de laminaat planken een aantal centimeter groter dan de gemiddelde laminaat strook. De afmetingen van dit laminaat zijn namelijk: 128,5 x 19,2 x 0,8 cm. Het laminaat is kras- en waterbestendig gemaakt in de fabriek in Duitsland. Floer draagt grote zorg voor de kwaliteit van de producten die zij leveren. Dit geldt ook voor Floer Sloophout Vloer Gekalkt Wit Eiken waardoor Floer u een garantie biedt van maar liefst 20 jaar! Daarnaast bevindt deze laminaatvloer zich in laminaat klasse 32. Dit betekent dat dit laminaat geschikt is voor intensief particulier en commercieel gebruik.

De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om bij het leggen van een dergelijke vloer als de Floer Sloophout Vloer Gebleekt Eiken de vloer te plaatsen op een geschikte ondervloer die past bij u persoonlijke situatie. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Bent u geïnteresseerd in deze hoogwaardige onderhoudsarme laminaat vloer en heeft u nog enkele vragen of heeft u vragen over een ander product dat wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze vloerspecialisten. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u die kunnen ondersteunen bij het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Sloophout Laminaat Vloer Gekalkt Wit Eiken 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Floer Sloophout Laminaat Gekalkt Wit Eiken 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Voelbare houtstructuur   |   20 jaar garantie Ruim op voorraad
€ 16,10 per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u