Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Grijs 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1024-GG   |   Verouderde uitstraling   |   Meer-strooks drijfhout

Voor- en nadelen van Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Grijs 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 20 jaar garantie
  • Laminaat klasse 32
  • Meer-strooks laminaat

Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Grijs 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Grijs, met de afmetingen (LxBxD) 128,5 x 19,2 x 0,8 cm, biedt u een laminaat waar u jaren mee vooruit kunt. Het prachtige design van de laminaat planken geeft een vertrouwd gevoel alsof de vloer al jaren onderdeel uitmaakt van uw woning of bedrijfspand.

De verouderde look van het laminaat doet echter niks af aan de kwaliteit van de vloer. Als extraatje bevatten de in Duitsland geproduceerde A kwaliteit planken een voelbare houtstructuur die de prachtige laminaat stroken nog eens extra in het oog laten springen.  

Deze vloer zien?

Wilt u deze sloophout laminaat drijfhout grijs, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen (tussen Utrecht en Amsterdam), doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopsecialisten altijd tijd voor u vrij hebben. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis met uw meubels kan vergelijken en een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Het laminaat bevat een krasbestendige toplaag en is waterbestedig. Hierdoor is de Floer Sloophout 3-strooks Laminaat Vloer Drijfhout Grijs zeer geschikt voor iedere ruimte en zeer onderhoudsvriendelijk. Het laminaat valt in laminaat klasse 32 wat betekent dat dit laminaat zeer geschikt is om in zowel intensief particuliere ruimten als commerciële ruimten te gebruiken.

Laminaat geschikt voor vloerverwarming

Mocht u het laminaat willen leggen op bijvoorbeeld een vloerverwarming dan is dit geen enkel probleem. Wij adviseren in dergelijke gevallen om het laminaat te plaatsen in combinatie met een speciale ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming. Op deze wijze zult u maximaal genot ervaren van zowel de vloerverwarming als de vloer zelf.   

Het Fastclick systeem dat in de Duitse fabriek is aangebracht op deze Drijfhout Grijs laminaat stroken zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk zelfstandig is te plaatsen. Om u te ondersteunen tijdens dit proces hebben wij een aantal instructies en tips opgesteld voor het leggen van laminaat. Mocht dit voor u geen optie zijn bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice

Advies op maat!

Bent u geïnteresseerd in deze hoogwaardige onderhoudsarme sloophout laminaat vloer en heeft u nog enkele vragen of heeft u vragen over een ander product dat wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze vloerspecialisten. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Grijs 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Floer Sloophout Laminaat Vloer Drijfhout Grijs 128,5 x 19,2 x 0,8 cm De Blauwe Engel   |   Verouderde uitstraling   |   Meer-strooks drijfhout Op voorraad
€ 22,75 per m2 incl. BTW