Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Donker Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1024-GE   |   4 zijdige V-groef   |   Verweerde uitstraling

Adviesprijs
€ 27,95 € 25,15 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Donker Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm

  • 4-zijdige V-groef
  • Vintage Retro design
  • 20 jaar garantie
  • Voelbare structuur
  • Niet 100% waterbestendig

Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Donker Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm

Het Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Donker Eiken bevat een verouderde uitstraling. De houtstructuur is ook te voelen op het laminaat. Deze structuur zorgt voor een zeer warme en gezellige sfeer in uw woning of bedrijfspand. De afmetingen van dit laminaat zijn (LxBxD) 138 x 24,4 x 0,8 cm. Dit ondersteunt, samen met de 4 zijdige V-groef, dat elke laminaat strook prachtig wordt benadrukt zonder dat het egale geheel verstoort wordt.

De Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Donker Eiken is van hoge kwaliteit. Dit wordt veroorzaakt door de extra harde toplaag van het laminaat waardoor er moeilijk tot geen krassen en/of deuken in het laminaat zijn te krijgen. Het extra brede laminaat is daarnaast ook waterbestendig gemaakt in de Duitse fabriek waar de vloeren worden geproduceerd. Deze onderdelen zorgen er samen voor dat het Sloophout laminaat van Floer een garantie van maar liefst 20 jaar heeft.  

De vloer bekijken?

Wilt u deze sloophout laminaat ruw donker eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopsecialisten u gelijk van dienst kunnen zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kan kijken of de vloer bij uw interieur past en een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

De extra brede planken van de Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Donker Eiken zijn voorzien van een geavanceerd Fastclick klik systeem waardoor het leggen van een dergelijke vloer kinderspel wordt. Bij Gadero bieden wij u de mogelijkheid om het laminaat door ons te laten leggen door gebruik te maken van onze Legservice. U kunt er ook voor kiezen om het laminaat zelf te gaan leggen. Van groot belang voor maximale prestaties van zowel u vloer als bijvoorbeeld u vloerverwarming adviseren wij u om het laminaat op een hiervoor geschikte ondervloer te leggen.

Laminaat zelf of laten leggen?

Bent u geïnteresseerd in deze donker laminaat vloer en heeft u nog enkele vragen of heeft u vragen over een ander product dat wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze vloerspecialisten. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u die kunnen ondersteunen bij het leggen van laminaat.

De Sloophout laminaat vloeren vallen in gebruiksklasse 32 (AC5). Het Floer laminaat is dus geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Sloophout Laminaat Vloer - Ruw Donker Eiken Product Floer Sloophout Laminaat Vloer Ruw Donker Eiken 138 x 24,4 x 0,8 cm De Blauwe Engel   |   4 zijdige V-groef   |   Verweerde uitstraling Op voorraad
€ 25,15 per m2 incl. BTW