Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Donker 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1024-WG   |   Unieke kleurencombinatie   |   Onderhoudsarm

Adviesprijs
€ 25,95 € 23,35 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Donker 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • 20 jaar garantie
  • Makkelijke Fastclick klikverbinding
  • Meerder kleuren planken
  • Europees kwaliteit
  • Niet 100% waterbestendig

Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Donker 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande meer kleuren laminaat vloer met een unieke witte vintage look? Dan heeft u met de Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Donker 128,5 x 19,2 x 0,8 cm een uitermate goede optie! Deze laminaat vloer biedt naast haar unieke meer kleuren design een duurzaame vloer.

De laminaatplanken in de Versleten Planken Donker kleur bevatten een omlopende V-groef. Deze vloer is ontwikkeld in Duitsland en het sloophout laminaat is onderhoudsarm en kras- en waterbestendig. Dit maakt de Floer niet alleen duurzaam maar ook gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is de vloer gemakkelijk zelf te leggen door het geavanceerde Fastclicksysteem dat is verwerkt in de laminaatplanken. Mocht u de vloer niet zelfstandig willen leggen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

De vloer in het echt bekijken?

Wilt u deze sloophout laminaat versleten planken donker, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers voldoende tijd hebben om u te woord te staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis bij de meubels kan bekijken en een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Kwaliteit Laminaat!

De Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Donker wordt geproduceerd in Duitsland en het A-merk Floer draagt tijdens het productieproces grote zorg voor de kwaliteit van de laminaatvloer. Dit biedt Floer de mogelijkheid om u een garantie van maar liefst 20 jaar aan te bieden op deze laminaat planken. Deze vloer valt in laminaat klasse 32 wat betekent dat dit laminaat zowel intensief particulier en commercieel uitstekend kunnen worden toegepast.

Wij adviseren u om een laminaat vloer te allen tijden te leggen op een ondervloer die past bij uw persoonlijke situatie. In combinatie met een geschikte ondervloer is dit laminaat ook uiterst geschikt om te leggen op bijvoorbeeld een vloerverwarming.

Gadero de laminaat vloeren expert

Wij als Gadero vloerspecialisten leveren deze vloer kosteloos bij u thuis. Bent u geïnteresseerd in deze hoogwaardige onderhoudsarme laminaat vloer met wit grenen design maar heeft u nog enkele vragen of heeft u vragen over een ander product dat wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze vloerspecialisten. Lees hier een aantal tips en leginstructies voor het leggen van laminaat


Vragen & antwoorden over dit product

Zijn hier ook bijpassende plinten bij? Hoeveel vierkante meter per pak is het en wat is de prijs per pak?

Wanneer u bij een bestelling de standaard plakplinten toevoegd aan uw order, zorgen wij ervoor dat u de juiste/bijpassende plint ontvangt bij deze vloerdelen. De pakhoeveelheid van deze vloer is 2,131 m2. Dit betekend dat de prijs van een pak € 42,52 bedraagt.

Echter besteld u bij ons het aantal m2. Wij ronden dan het aantal benodigde aantal pakeenheden af in uw voordeel. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van het juiste aantal bestelde vloerdelen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Donker 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Donker 128,5 x 19,2 x 0,8 cm De Blauwe Engel   |   Unieke kleurencombinatie   |   Onderhoudsarm Op voorraad
€ 23,35 per m2 incl. BTW