Logo Gadero
service

Floer Sloophout Laminaat

Zoekt u een unieke, retro laminaat vloer? Dan zijn de Floer Sloophout laminaat vintage planken iets voor u. De vloeren hebben een voelbaar geleefd uiterlijk en zorgen hiermee voor een huiselijke sfeer. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Deze verouderde laminaat serie wordt geproduceerd in de fabriek in Duitsland. Het A-merk Floer staat voor topkwaliteit en garandeert u daarom een garantie van maar liefst 20 jaar op deze laminaat vloeren! De verschillende kleuren planken met unieke afwerkingen zijn goed te combineren in zowel moderne als klassieke woonstijlen. Deze hoogstaande laminaat vloeren zijn bij vloeren specialist Gadero verkrijgbaar tegen de aantrekkelijke prijs van slechts €16,95 per m2! 

Floer Sloophout Laminaat

Daar deze planken zijn voorzien van de Fastclick verbinding van Floer, is het leggen van deze vloer zo gebeurd. Het Sloophout Laminaat is een vloer die net even dat extraatje biedt ten opzichte van een standaard laminaat vloer. De unieke realistische designs van dit laminaat zorgen ervoor dat uw huis tot leven komt. Het waanzinnige Sloophout effect zorgt voor een unieke stijl en sfeer in de ruimte. Zit hier niet de vloer tussen die u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij de rest van ons Sloophout Laminaat assortiment! Deze unieke en vintage sloophout vloeren toch niet iets voor u? Werp dan een blik op ons Eiken houten Laminaat collectie. Met onze grote en variërende laminaat collecties zit er altijd wel een vloer tussen die bij u past.