Logo Gadero
service

Floer Steden Laminaat

Op zoek naar een extra brede laminaat vloer tegen een aantrekkelijke prijs? Het Floer Hollandse Steden laminaat is verkrijgbaar met een standaard breedte van 24,4 cm tegen de scherpe vierkante meter prijs van €21,80. Let op: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Ondanks deze scherpe prijs is het in Duitsland geproduceerde laminaat maar liefst voorzien van een garantie van 25 jaar! Deze garantie kan worden gegeven dankzij de ijzersterke toplaag van de eiken laminaat vloer. De Nederlandse Steden laminaat vloeren van Floer bestaan uit diverse licht eiken designs. Deze licht eiken vloerdelen dragen bij aan een rustige en gezellige sfeer in de kamer.

Floer Steden Laminaat

Het Floer Hollandse Steden laminaat is dan ook voorzien van laminaat gebruiksklasse 32. Daarnaast zijn deze licht eiken laminaat vloeren allen afgewerkt met een 4-zijdige V-groef. Dankzij deze afwerking wordt iedere licht eiken plank op een luxe manier benadrukt in het totale vloeroppervlak. Dankzij de hoge kwaliteit van het laminaat kunnen deze lichte vloeren zonder problemen commercieel worden toegepast! Bekijk snel onze gehele collectie laminaat met v-groef! 

Zoekt u een aantrekkelijk geprijsd licht eiken laminaat vloer wat tevens makkelijk te leggen is? Het Floer laminaat is voorzien van het gepatenteerde Variclick bevestigingssysteem. Hiermee kunt u de licht eiken planken op maar liefst 3 verschillende manieren bevestigen. Daarom is dit licht eiken laminaat ook in de lastige hoeken makkelijk te leggen. 

Meer weten over extra breed laminaat? Lees dan ook onze blog over de voordelen van extra breed laminaat