Logo Gadero
service

Floer Tegel Laminaat

Dat laminaat niet alleen mooi is in houten designs bewijst deze Floer Tegel laminaat vloeren. In deze categorie vindt u de tegels van het A-merk Floer. Deze tegels worden in de fabriek in Duitsland geproduceerd. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Een groot voordeel van deze laminaattegel is dat de natuurlijke structuren overeenkomen met een echte tegel. Echter kunnen ze gelegd worden met het gemak van laminaat. De tegels zijn namelijk voorzien van het geavanceerde Variclick verbinding systeem. Dankzij dit systeem kunt u de vloer op 3 verschillende manieren aan elkaar bevestigen. Dankzij deze gemakkelijke verbinding zijn dure plaatsing kosten verleden tijd en legt u deze vloer gemakkelijk zelf.

Floer onderstreept de hoge kwaliteit van deze vloerdelen nog eens door u een garantie van maar liefst 25 jaar te bieden! 

Floer Tegel Laminaat

Naast de scherpe prijs van deze laminaategels is de vloer ook uiterst geschikt om te plaatsen op een vloerverwarming of vloerverkoeling. Gaat u de vloer bestellen? Bestel dan altijd 10% extra om er zeker van te zijn dat u voldoende vloerdelen in huis haalt.

Dankzij de krasbestendige toplaag bent u verzekerd van een duurzaam vloeroppervlak dat een leven lang mee gaat. U kunt deze tegels ook toe passen in uw kantoorpand. Dit laminaat valt namelijk in gebruikersklasse 32.