Floer Tegel PVC Vloer Beton Antraciet 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

FloorScore

Productnummer: 111194673   |   Realistisch design   |   Hoge waterweerstand

Adviesprijs
€ 37,95 € 36,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Vloer Beton Antraciet 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

 • Extra groot formaat
 • Milieuvriendelijk
 • PVC van hoge kwaliteit
 • Warm en comfortabel loopoppervlak

Floer Tegel PVC Vloer Beton Antraciet 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

Wilt u een betonnen vloer met weinig onderhoud? Ga dan voor een Betonlook plak PVC vloer. Deze soort vloer lijkt bijna op een donkergrijze betonnen vloer, maar met de voordelen van PVC. De plak vinyl vloer met een betonnen design en antraciet steenstructuur heeft een prachtige uitstraling. Dit komt doordat de donkergrijze vinyl stroken voorzien is van een 4 V-groef. Deze 4-MV zorgt ervoor dat de afmeting van de vinyl planken worden benadrukt in de vloer. Waardoor de vloer een luxe look heeft. Elke vinyl tegel heeft een grootte van 121,9 x 60,9 x 0,25 cm. 

Het Floer Tegel PVC is waterproof, waardoor de vloer in de keuken of badkamer gelegd kan worden. Daarnaast voelt het vinyl heerlijk warm en zacht aan, doordat het een dikte heeft van slechts 0,25 cm. Waardoor de donkere plak vinyl tegels snel de warmte van de ruimte op zich kunnen nemen. Heeft u vloerverwarming en vloerverkoeling? Geen probleem. Deze PVC stroken hebben een zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2k/w, hierdoor haalt u de maximale prestatie uit de vloerverwarming. U ontvangt 20 jaar fabrieksgarantie op deze vloer.

Zeer milieuvriendelijke PVC vloeren

De tegel PVC vloeren van het Nederlandse vloeren merk Floer is zeer groen geproduceerd. Het vinyl bestaat namelijk 90% uit oliebasis van sojabonen. Dit maakt de plak vinyl stroken uiterst milieuvriendelijk, flexibel en duurzaam. Dit is ook de reden waarom de vloeren voorzien zijn van de volgende milieukeurmerken:

 • REACH certificaat;
 • A+ emissielabel;
 • CE-keurmerk;
 • Ü-mark;
 • GreenGuard;
 • Health Product Declaration;
 • FloorScore.

Deze donkere plak vinyltegels valt onder de gebruiksklasse 33/43. Dit betekent dat de vinyl tegels met grijze steen structuur bestand is tegen de meest intensief gebruik, zoals bij commerciële en industriële panden. De dikke slijtlaag van 0,55 mm maakt dit mogelijk. De Floer Tegel PVC vloer Beton Antraciet wordt kosteloos bezorgd. Er is wel een minimale afname van 10 m2.

Vloer in het groot zien

Kom naar onze showroom in Breukelen en bekijk deze donkere PVC tegels en andere vloerdelen in zijn werkelijke formaat. We vragen u om van te voren een afspraak te maken. Mocht Breukelen te ver zijn, dan kunt een proefmonster aanvragen via deze pagina en u ontvangt het thuis.

Laat het leggen aan onze vloerenspecialisten over

Het leggen van een dryback PVC vloer is een ingewikkelde taak. De ondergrond moet geëgaliseerd worden en er mag geen oneffenheden zijn. Daarna mogen de plak vinyl stroken verlijmd worden. Kies hiervoor de Thomsit – K188 E PVC Lijm aan. We raden aan om dit alles door onze professionals te laten doen. Maak daarom gebruik van onze PVC verlijmd legservice. Het schoonmaken van een PVC vloer is heel makkelijk. Gebruik simpelweg een PVC reiniger. Vermijd reinigingsmiddelen voor bijvoorbeeld keuken en tuin, want die tasten de toplaag van het vinyl aan en maakt het dof.

Bel onze medewerkers

Mocht u vragen hebben over deze Floer PVC vloer of andere vloeren, dan kunt u contact opnemen onze klantenservice. Onze werknemers helpen u graag!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Vloer Beton Antraciet Product Floer Tegel PVC Vloer Beton Antraciet 121.9 x 60.9 x 0.25 cm FloorScore   |   Realistisch design   |   Hoge waterweerstand Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. BTW