Logo Gadero
service

Floer Tegel PVC Vloer Beton Grijs 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

Productnummer
111194739
Milieuvriendelijke opbouw
Zeer goed bestand tegen vocht
floer_tegel_pvc_vloer_beton_grijs_product
floer_tegel_pvc_vloer_beton_grijs_sfeer
floer_tegel_pvc_vloer_beton_grijs_perspectief
floer_tegel_pvc_vloer_beton_grijs_sfeer_2
floer_tegel_pvc_vloer_beton_grijs_detail
Per m2

35,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
60,9 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Bestaat uit milieuvriendelijke materialen

  • Zeer goed bestand tegen water

  • Luxe 4-microvelling

  • Zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
121,9 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
60,9 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Tegel
V-Groef
4-MV

Floer Tegel PVC Vloer Beton Grijs 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

Kies voor het >Floer Tegel PVC Beton Grijs als u op zoek bent naar een vergelijkbare grijze betonnen vloer look met weinig onderhoud. Deze grijze >Floer Tegel PVC vloer heeft een luxe microvelling, waardoor de afmeting van de tegels subtiel naar voren komt in de vloer. De Floer Tegel plak PVC Beton Grijs heeft een grootte van 121.9 x 60.9 x 0.25 cm. Daarnaast heeft het grijze >Betonlook plak PVC een natuurlijke steen structuur.

Deze grijs beton plak vinyl tegels zijn zeer gemakkelijk te onderhouden, door een simpel sopje van >PVC reiniger maakt u het zo schoon. Gebruik geen sterke reinigingsmiddelen voor bijvoorbeeld huis en keuken, want deze tasten de toplaag van de vloer aan. Het maakt de vloer ook dof. U kunt deze grijze betonnen plak vinyl tegels in vochtige kamers leggen, doordat het waterbestendig is. Heeft u vloerverwarming en/of vloerverkoeling? Geen zorgen, want deze grijze verlijmde tegels zijn zeer geschikt ervoor. Deze grijze plak dryback tegelvloer heeft een warmteweerstand van 0,028 m2k/w. Hierdoor laat de grijs beton plak PVC vloer snel de warmte door, waardoor u snel warme voeten krijgt. Bij deze PVC vloer wordt er 20 jaar fabrieksgarantie geleverd.

Milieuvriendelijke materialen

De PVC vloeren van Floer hebben allemaal de REACH certificaat, het CE-keurmerk en een A+ emissielabel. Het A-kwaliteit vloeren merk produceert namelijk alleen maar vinyl vloeren van schone en milieuvriendelijke materialen. De Floer Tegel verlijmde PVC vloerdelen bezitten zelfs nog meer milieukeurmerken:

  • eco-INSTITUT;

  • GreenGuard;

  • Ü-mark.

Het komt doordat de Floer >Tegel plak vloeren merendeels uit een basis bestaat van sojaolie. Hierdoor zijn de plak viny tegels erg milieuvriendelijke, flexibel en duurzaam. Waardoor de dryback vloeren van Floer ook aan de strengste milieueisen voldoen.

Grijze PVC vloer met dikke slijtlaag

Het Floer Tegel plak PVC Beton Grijs is zeer geschikt als commerciële en industriële werkvloeren, doordat de plak vinyl tegels onder de gebruiksklasse 33/43 vallen. Dit is dankzij onder andere de dikke 0,55 mm slijtlaag op de toplaag van de vloer. Het maakt de dryback vloer is zeer goed bestand tegen intensief gebruik. U kunt de opbouw van de >Floer Tegel Plak PVC vloerdelen opzoeken bij Health Product Declaration. Wij bezorgen gratis deze dryback vinyl tegels met grijze betonnen look. Houd er rekening mee dat er een minimale afname geldt van 10 m2.

Kom naar onze showroom en oordeel zelf

We hebben deze zeer milieuvriendelijke >Floer Tegel PVC vloer en andere vloerdelen in onze showroom te >Breukelen staan. Kom naar onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit. Graag van te voren een afspraak maken, zodat een personeel u te woord kan staan. U kunt ook thuis bekijken door een proefmonster te bestellen via deze pagina.

Laat het leggen van deze plak PVC vloer aan ons over

Maak gebruik van onze >PVC verlijmd legservice voor het leggen van deze grijze plak vinyl vloer. Het egaliseren van de ondergrond en het verlijmen van de plak vinyltegels zijn geen doe-het-zelf klusjes. Er mogen namelijk geen oneffenheden in de ondergrond komen. We raden de >Thomsit – K188 E PVC Lijm aan voor het verlijmen van de plak PVC tegels.

Komt u niet uit?

Neem contact op met onze >klantenservice als u vragen heeft over vloerdelen. Wij helpen u graag!