Logo Gadero
service

Floer Tegel PVC Vloer Graniet Gemeleerd 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

Productnummer
111194829
Realistisch stenendesign
Zeer eco-vriendelijk geproduceerd
floer_tegel_pvc_vloer_graniet_gemeleerd_product
floer_tegel_pvc_vloer_graniet_gemeleerd_sfeer
floer_tegel_pvc_vloer_graniet_gemeleerd_perspectief_2
floer_tegel_pvc_vloer_graniet_gemeleerd_sfeer_2
floer_tegel_pvc_vloer_graniet_gemeleerd_detail
Per m2

35,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
60,9 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Net echte tegels

 • Geschikt voor vochtige kamers

 • Voldoet aan alle milieueisen

 • Te combineren met vloerverwarming en vloerverkoeling

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
121,9 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
60,9 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Tegel
V-Groef
4-MV

Floer Tegel PVC Vloer Graniet Gemeleerd 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

Het Floer Tegel PVC Graniet Gemeleerd heeft een afmeting van 121.9 x 60.9 x 0.25 cm met een microvelling. Deze micro V-groef zorgt voor een prachtige uitstraling in de vloer, door het formaat van de stroken te benadrukken. De Tegel plak PVC stroken Graniet Gelemeerd van Floer hebben een levensechte steenstructuur.

Heeft u thuis een vloerverwarming of vloerverkoeling? Dit Floer Tegel dryback PVC Graniet Gemeleerd haalt namelijk het meeste rendement uit de vloerverwarming, doordat de plak PVC stroken een warmteweerstand van 0,028 m2k/w hebben. Daarnaast heeft deze plak vinyl vloer een dikte van slechts 0,25 cm, waardoor de vinylplanken snel de warmte van de omgeving op zich neemt. Het zorgt voor een warm en comfortabel loopervaring. Bij deze plak PVC vloer wordt er 20 jaar fabrieksgarantie geleverd.

PVC vloer met alle mogelijke milieukeurmerken

Het Betonlook plak PVC van A-kwaliteit vloeren merk Floer zijn zeer groen geproduceerd, doordat deze uit het grootste deel van basis van sojaolie bestaan. Deze oliebasis van sojabonen maken plak vinyl tegels zeer eco-vriendelijk, flexibel en duurzaam. U kunt de opbouw van de Floer Tegel plak vloeren opzoeken bij Health Product Declaration. De materialen waar deze vloer uit bestaan zijn onderzocht door verschillende organisaties en hebben de volgende milieucertificaten gekregen:

 • eco-INSTITUT;

 • GreenGuard;

 • Ü-mark;

 • REACH certificaat;

 • A+ emissielabel;

 • CE-keurmerk.

Plak Vinyl planken voor commerciële en industriële werkvloeren

De Floer Tegel plak vinyl stroken Graniet Gemeleerd hebben een zeer sterke 0,55 mm slijtlaag, waardoor ze onder gebruiksklasse 33/43 vallen. De klasse houdt in dat deze plak vinyl vloer zeer goed bestand is tegen intensief gebruik in zowel commerciële en industriële werkruimtes. Wij bezorgen deze plak vinyl tegelvloer gratis bij u thuis. Er geldt een minimale afname van 10 m2. U houdt deze dryback PVC vloer eenvoudig schoon door een PVC reiniger te gebruiken. Maak geen gebruik sterke schoonmaakmiddelen, want deze tasten de toplaag aan. Ook maken ze de vloer dof.

Onze showroom bevindt zich in breukelen

U bent van harte welkom bij onze showroom te Breukelen. Waar u deze eco-vloer van Floer en andere vloerdelen kan bekijken. Mocht Breukelen te ver zijn, kunt ook proefmonster bestellen op deze pagina.

Onze vloerenleggers staan klaar

Het leggen van een plak PVC vloer is geen eenvoudig klusje. Het egaliseren van de ondergrond en het verlijmen van de vinyl stroken moeten uiterst zorgvuldig uitgevoerd worden. Anders komen de oneffenheden in de vloer naar voren. Laat het aan onze vloerenleggers over door gebruik te maken van onze PVC verlijmd legservice. Voor de lijm raden we de Thomsit – K188 E PVC Lijm aan voor het verlijmen van de plak PVC tegels.

Vragen over vloerdelen?

Wij staan u graag te woord. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.