Floer Tegel PVC Vloer Keramisch Lichtgrijs 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

Reach

Productnummer: FL3008-klg   |   Zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W   |   Geschikt voor badkamers

Adviesprijs
€ 39,95 € 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Vloer Keramisch Lichtgrijs 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

  • Te combineren met vloerverwarming
  • Luxe design
  • Slijtlaag van 0,55 mm
  • Geschikt voor badkamer

Floer Tegel PVC Vloer Keramisch Lichtgrijs 121.9 x 60.9 x 0.25 cm

Bent u op zoek naar een lichtgrijze keramische vloer met weinig onderhoud? Dan is misschien de Floer Tegel PVC Vloer Keramisch Lichtgrijs wel iets voor u. Deze Floer Tegel plak PVC vloer heeft een licht grijs keramisch design. Het steen design is zo realistisch dat de tegels (bijna) niet te onderscheiden zijn van een echte keramische Betonlook plak PVC vloer. Deze grijze keramische plak PVC tegels hebben rondom een microvelling, waardoor de afmeting van de vloerdelen wordt geaccentueerd. Elke licht grijze vinyl tegel heeft een afmeting van 121,9 x 60,9 x 0,25 cm. 

De lichtgrijze keramische vinyl vloer is bestand tegen water en kan in keuken of badkamer gelegd worden. Deze grijze plak vinyl vloer kan op een vloerverwarming en -verkoeling gelegd worden. Het PVC heeft namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2k/w. Daarnaast neemt het vinyl snel warmte op, dankzij een dikte van slechts 0,25 cm. Deze plak tegelvloer voelt warm en zacht aan de voeten. 

Milieu keurmerken en certificaten

De Floer Tegel PVC vloerdelen bestaan alleen uit schone materialen. Zo bestaan deze plak vinyl tegelvloeren voornamelijk uit een oliebasis van sojabonen. Het maakt de plak vinyl strook zeer milieuvriendelijk, duurzaam en flexibel. Verschillende organisaties hebben de opbouw van de vloeren gecontroleerd en goedgekeurd, zoals de DiBt, Floorscore, eco-INSTITUT en GreenGuard. De plak PVC tegel vloeren hebben ook een REACH certificaat, CE-keurmerk en de laagste emissielabel van A+. De Floer plak PVC tegels zijn geregistreerd bij Health Product Declaration, waardoor u de materialen van deze vloeren kan opzoeken.

Deze lichtgrijze keramische plak PVC planken van Floer valt onder de gebruiksklasse 33/43. Het betekent dat de licht grijze keramische vinyl vloer geschikt is voor de meest intensief gebruik, zoals bij commerciële en industriële panden. Dit is mogelijk dankzij de dikke slijtlaag van 0,55 mm. Particulieren krijgen 20 jaar garantie en bedrijven 5 jaar.

Ervaar het zelf

Kom naar onze showroom in Breukelen en ontdek de voordelen van deze tegel PVC vloeren. Naast deze vloer hebben we ook andere vloerdelen. We vragen u om van te voren een afspraak te maken. Is Breukelen te ver? Bestel dan een proefmonster via deze pagina en ontvang het thuis.

Maak gebruik van onze legservice

Voordat het Floer Tegel plak PVC Keramisch Lichtgrijs gelegd kan worden, moet de ondergrond geëgaliseerd worden. Daarna mag de lijm erop en we raden de Thomsit – K188 E PVC Lijm aan. Het egaliseren en verlijmen moeten met precisie uitgevoerd worden. Het is aan te raden dit enkel te laten doen door professionals. Maak daarom gebruik van onze PVC verlijmd legservice. Gebruik een PVC reiniger voor het schoonmaken van deze plak vinyl tegelvloer. Reinigingsmiddelen voor huis en tuin tasten de toplaag van het vinyl aan en maakt het dof.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers denken graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Vloeren Keramisch Lichtgrijs Product Floer Tegel PVC Vloer Keramisch Lichtgrijs 121.9 x 60.9 x 0.25 cm Reach   |   Zeer lage warmteweerstand van 0,028 m2K/W   |   Geschikt voor badkamers Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW