Floer Tegel PVC Rookwit Beton 60 x 60 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-RB   |   100% Schoon PVC   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 34,95 € 33,20 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Rookwit Beton 60 x 60 x 0,25 cm

  • Brandvertragend PVC
  • Comfortabel en zacht oppervlak
  • Kindvriendelijke materialen
  • Zeer hygiënisch

Floer Tegel PVC Rookwit Beton 60 x 60 x 0,25 cm

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke en zeer sterke tegelvloer? Het Floer Tegel PVC is voorzien van echte stenen designs gecombineerd met een sterk en comfortabel loopoppervlak. In tegenstelling tot een echte tegelvloer voelt deze vloer zacht en warm aan de voeten. Dankzij de geringe dikte van 2,5 mm biedt het nauwlijks warmte weerstand en absorbeert het makkelijk de temperatuur van de ruimte. Rookwit Beton is een rustige zacht grijze kleur en staat garant voor een uitzonderlijk mooie vloer. De sterke toplaag en slijtlaag resulteert in een vloer die ontzettend veel loop activiteit kan verdragen. Zeer geschikt dus voor intensief huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Het hygienische oppervlak is makkelijk te reinigen met een dweil of vochtige doek, het oppervlak is namelijk uiterst waterbestendig. 

De grote en luxe PVC tegels van het Nederlandse merk Floer worden eco-vriendelijk gefabriceerd zonder weekmakers en zijn daarom ontzettend duurzaam. Het PVC voldoet zelfs aan de REACH normering. Een regelgeving die controle houdt op het gebruik van chemische stoffen in kunststof producten. Deze door de Europese Unie geintroduceerde regelgeving wordt veelal gebruikt voor kunststof kinderspeelgoed. Het kindvriendelijke PVC kan dus zonder zorgen worden geplaatst.

De vloer komen bezichtigen?

U kunt de PVC vloer Rookwit Beton  in het echt zien bij onze centraal gelgegen showroom te Breukelen. Het liefst ontvangen onze collega's u op afspraak, zo dat een van hen u gelijk van dienst kan zijn! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zo dat u thuis kan kijken of de vloer mooi bij uw interieur past. En u krijgt zo een beter beeld van de kleur en details van de vloer.

Wij bezorgen alle vloerdelen kosteloos bij u aan huis. Aangezien het plaatsen van een verlijmde PVC vloer zeer specialistisch is, raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Het egaliseren van de vloer is namelijk een uiterst precies karwei en van groot belang voor een egale ondervloer. Hiervoor kunt u gebruik van de PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Rookwit Beton 60 x 60 x 0,25 cm Front Floer Tegel PVC Rookwit Beton 60 x 60 x 0,25 cm REACH   |   100% Schoon PVC   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 33,20 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!