Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Wit Grijs 60 x 60 x 0,25 cm

Productnummer: FL3003-RB 100% Schoon PVC   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 29,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Wit Grijs 60 x 60 x 0,25 cm

  • Brandvertragend PVC
  • Comfortabel en zacht oppervlak
  • Kindvriendelijke materialen
  • Zeer hygiënisch

Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Wit Grijs 60 x 60 x 0,25 cm

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke en zeer sterke tegelvloer? Het Fesca Tegel PVC is voorzien van echte stenen designs gecombineerd met een sterk en comfortabel loopoppervlak. In tegenstelling tot een echte tegelvloer voelt deze vloer zacht en warm aan de voeten. Dankzij de geringe dikte van 2,5 mm biedt het nauwlijks warmte weerstand en absorbeert het makkelijk de temperatuur van de ruimte. Beton Wit Grijs is een rustige zacht grijze kleur en staat garant voor een uitzonderlijk mooie vloer.

De sterke toplaag en slijtlaag resulteert in een vloer die ontzettend veel loop activiteit kan verdragen. Zeer geschikt dus voor intensief huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Het hygienische oppervlak is makkelijk te reinigen met een dweil of vochtige doek, het oppervlak is namelijk uiterst waterbestendig. 

De grote en luxe PVC tegels worden eco-vriendelijk gefabriceerd zonder weekmakers en zijn daarom ontzettend duurzaam. Het brede plak PVC voldoet zelfs aan de REACH normering. Een regelgeving die controle houdt op het gebruik van chemische stoffen in kunststof producten. Deze door de Europese Unie geintroduceerde regelgeving wordt veelal gebruikt voor kunststof kinderspeelgoed. Het kindvriendelijke PVC kan dus zonder zorgen worden geplaatst.

De vloer komen bezichtigen?

U kunt de PVC vloer Beton Wit Grijs  in het echt zien bij onze centraal gelgegen showroom te Breukelen. Het liefst ontvangen onze collega's u op afspraak, zodat één van hen u gelijk van dienst kan zijn! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u thuis kan kijken of de vloer mooi bij uw interieur past. En u krijgt zo een beter beeld van de kleur en details van de vloer.

Wij bezorgen alle vloerdelen kosteloos bij u aan huis. Aangezien het plaatsen van een verlijmde PVC vloer zeer specialistisch is, raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Het egaliseren van de vloer is namelijk een uiterst precies karwei en van groot belang voor een egale ondervloer. Hiervoor kunt u gebruik van de PVC verlijmd legservice. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Tegel vloer Beton Wit Grijs 60 x 60 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Wit Grijs 60 x 60 x 0,25 cm 100% Schoon PVC   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 29,95 Per m2 incl. BTW