Floer Tegel PVC Vloeren Hardsteen Platinagrijs XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-HP   |   REACH gecertificeerd   |   Robuust uiterlijk

Niet leverbaar tot midden maart

Adviesprijs
€ 32,95 € 31,30 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Vloeren Hardsteen Platinagrijs XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm

  • Extra grote tegels
  • Hoogwaardig PVC
  • Eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers
  • Comfortabel loopoppervlak

Floer Tegel PVC Vloeren Hardsteen Platinagrijs XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm

Van plan om een PVC vloer aan te schaffen? Dan is het Floer PVC zeker het kijken waard. Het Tegel PVC in deze bijzonder grote afmeting van 91,4 x 91,4 x 0,25 cm zorgt voor een super stoer en robuust uiterlijk. Het grote oppervlak geeft een echte stenen uiterlijk weer. Het duurzame en eco-vriendelijke geproduceerde materiaal is uiterst waterbestendig en super geschikt voor vloerverwarming dankzij de lage warmteweerstand. Het schoondhouden van deze tegels is kinderspel. Doordat deze erg waterbestendig zijn is dweilen geen enkel probleem. 

Door de zeer sterke slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer prima opgewassen tegen intensief loopgebruik. Daarom is deze ook zeer geschikt voor instensief huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Het Floer PVC voldoet zelfs aan dezelfde eisen als kunststof kinderspeelgoed. Dit betekent dat er geen stoffen in zijn verwerkt die schade kunnen brengen aan de menselijke gezondheid. Het REACH certificaat bevestigd dit nogmaals. Naast het feit dat dit PVC uiterst sterk en duurzaam is werkt het ook nog eens brandvertragend. Deze vloer draagt dus bij aan een gezond en veilig binnenklimaat. 

In het echt komen bekijken?

U bent van harte welkom om de PVC vloer Hardsteen Platinagrijs XL in het echt te komen bekijken in onze showroom te Breukelen. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk van dienst kunnen zijn. Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, Op deze manier krijgt u een beter beeld van de kleur en details van de vloer. En zo kunt u de vloer thuis vergeklijken met uw interieur.

Deze vloerdelen laten wij gratis bij u thuis bezorgen. Aangezien het egaliseren en verlijmen van deze grote PVC tegels een gespecialiseerde klus is, raden wij u aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero legservice kunt u op een voordelige manier deze vakmensen in huis halen. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit of een ander product? Neem dan vijblijvend contact met ons op. Wij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Vloeren Hardsteen Platinagrijs XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm Front Floer Tegel PVC Vloeren Hardsteen Platinagrijs XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm REACH   |   REACH gecertificeerd   |   Robuust uiterlijk Op voorraad
€ 31,30 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u