Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Tegel vloer - Natuursteen Donkergrijs XL 91.4 x 91.4 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-HP
REACH gecertificeerd
Robuust uiterlijk
floer_tegel_pvc_hardsteen_platinagrijs_xl_product
floer_tegel_pvc_hardsteen_platinagrijs_xl_perspectief
floer_tegel_pvc_hardsteen_platinagrijs_xl_sfeer
floer_tegel_pvc_hardsteen_platinagrijs_xl_front
floer_tegel_pvc_hardsteen_platinagrijs_xl_detail
Aanbieding
Per m2
34,95

26,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
91,4 cm
Breedte
91,4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Extra grote tegels

  • Hoogwaardig PVC

  • Eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers

  • Comfortabel loopoppervlak

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
91,4 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
91,4 cm
Jaren garantie
20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Tegel
V-Groef
4-MV
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

Fesca Plak PVC Tegel vloer - Natuursteen Donkergrijs XL 91.4 x 91.4 x 0.25 cm

Van plan om een PVC vloer aan te schaffen? Dan is het Fesca PVC zeker het kijken waard. Het in deze bijzonder grote afmeting van 91.4 x 91.4 x 0.25 cm zorgt voor een super stoer en robuust uiterlijk. Het grote oppervlak geeft een echte stenen uiterlijk weer. Het duurzame en eco-vriendelijke geproduceerde materiaal is uiterst waterbestendig en super geschikt voor vloerverwarming dankzij de lage warmteweerstand. Het schoonhouden van deze tegels is kinderspel. Doordat deze erg waterbestendig zijn is dweilen geen enkel probleem.

Door de zeer sterke slijtlaag van 0.55 mm is deze tegel PVC vloer prima opgewassen tegen intensief loopgebruik. Daarom valt deze verlijmd vinyl vloer onder gebruiksklasse 33/42. De klasse houdt in dat de tegelvloer ook zeer geschikt voor licht commercieel gebruik. Het tegel plak PVC voldoet zelfs aan dezelfde eisen als kunststof kinderspeelgoed. Dit betekent dat er geen stoffen in zijn verwerkt die schade kunnen brengen aan de menselijke gezondheid. Het REACH certificaat bevestigt dit nogmaals. Naast het feit dat dit Fesca PVC uiterst sterk en duurzaam is, werkt het ook nog eens brandvertragend. Deze vloer draagt dus bij aan een gezond en veilig binnenklimaat.

In het echt komen bekijken?

U bent van harte welkom om de Betonlook plak PVC vloer Natuursteen Donkergrijs XL in het echt te komen bekijken in onze showroom te Breukelen. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk van dienst kunnen zijn. Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen. Op deze manier krijgt u een beter beeld van de kleur en details van de vloer. En zo kunt u de vloer thuis vergelijken met uw interieur.

Deze vloerdelen laten wij gratis bij u thuis bezorgen. Aangezien het egaliseren en verlijmen van deze grote PVC tegels een gespecialiseerde klus is, raden wij u aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de kunt u op een voordelige manier deze vakmensen in huis halen. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over dit of een ander product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.