Floer Tegel PVC Vloeren Kalksteen Grijswit 60 x 60 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-KGW   |   Extreem hoge kwaliteit   |   Zeer duurzaam PVC

Adviesprijs
€ 34,95 € 33,20 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Vloeren Kalksteen Grijswit 60 x 60 x 0.25 cm

  • Bijzonder sterk PVC
  • Geweldige stenen designs
  • Eco-vriendelijk geproduceerd
  • Luxe 4-zijdige microvelling

Floer Tegel PVC Vloeren Kalksteen Grijswit 60 x 60 x 0.25 cm

Het Floer Tegel PVC in de kleur Kalksteen Grijswit is een tegel in de afmeting van 60 x 60 x 0,25 cm. Deze buitengewoon mooie tegel is voorzien van een luxe microvelling rondom en unieke stenenstructuren. Dankzij de sterke toplaag van 0,55 mm is deze vloer opgewassen tegen intensief loopgebruik. Het voordeel van een PVC vloer rijkt verder dan alleen de hoge waterbestendigheid. De vloer is door zijn geringe dikte instaat om snel de temperatuur van de ruimte op te nemen. Hierdoor is een warm en comfortabel loopoppervlak verzekerd. De mooie structuren zorgen voor een natuurgetrouw stenen uiterlijk. De tegels zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming dankzij de ontezettend lage warmteweerstand. 

Het Floer Tegel PVC wordt duurzaam geproduceerd zonder weekmakers. Door het gebruik van de allerschoonste materialen zijn dit enorm duurzame PVC tegels. Hierdoor voldoet het PVC van Floer aan de REACH normering. De zachte en comfortabele en extra grote tegels zijn erg onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen met een dweil of natte doek. Zoals eerder gezegd zijn deze tegels zeer waterbestendig en dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in een badkamer of keuken. 

De vloer bekijken?

U kunt de PVC vloer Kalksteen Grijswit in het echt zien bij onze centraal gelgegen showroom te Breukelen. Onze specialisten ontvangen u bij voorkeur op afspraak, zo dat een van hen u gelijk te woord kan staan! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, zo kunt u de vloer thuis vergeklijken met uw interieur. En u krijgt zo een beter beeld van de kleur en details van de vloer.

Bij een correcte verwerking kunt u een erg mooi en onderhoudsarme vloer laten leggen. Bij het verlijmd leggen van deze vloer ontstaat er een waterdicht vloeroppervlak. Een van de vele redenen waarom dit PVC zo eenvoudig te reinigen is, u kunt de vloer namelijk gewoon dweilen! Verder is er geen onderhoudt vereist voor deze onderhoudsarme PVC vloerstroken van Floer. Laat dit verlijmbaar PVC altijd door een specialist plaatsen, het egaliseren van de ondervloer is hier een belangrijk onderdeel van. Bekijk onze PVC verlijm legservice inclusief egalisatie- en lijmmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Vloeren Kalksteen Grijswit 60 x 60 x 0.25 cm Front Floer Tegel PVC Vloeren Kalksteen Grijswit 60 x 60 x 0.25 cm REACH   |   Extreem hoge kwaliteit   |   Zeer duurzaam PVC Op voorraad
€ 33,20 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!