Fesca Plak PVC Tegel vloer - Natuursteen Leisteen Zwart 60 x 60 x 0.25 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3003-LZ   |   0,55 mm slijtlaag   |   Hoogwaardig PVC

Adviesprijs
€ 34,95 € 29,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Tegel vloer - Natuursteen Leisteen Zwart 60 x 60 x 0.25 cm

  • IJzersterk PVC
  • REACH gecertificeerd
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Erg waterbestendig

Fesca Plak PVC Tegel vloer - Natuursteen Leisteen Zwart 60 x 60 x 0.25 cm

Een PVC vloer vrij van weekmakers en onveilige chemische stoffen? Het Fesca PVC is uiterst duurzaam en met alleen maar de schoonste materialen geproduceerd. Verlijmd PVC Tegel in de kleur Natuursteen Leisteen Zwart is een grote tegel in de afmeting van 60 x 60 x 0,25 cm. Deze buitengewoon mooie tegel is voorzien van een luxe microvelling rondom en unieke steenstructuren.

Dankzij de sterke toplaag van 0,55 mm is deze vloer opgewassen tegen het meest intensieve loopgebruik. Het voordeel van een PVC vloer rijkt verder dan alleen de hoge waterbestendigheid. De vloer is door zijn geringe dikte instaat om snel de temperatuur van de ruimte op te nemen. Dit resulteert in een warm en comfortabel loopoppervlak. Met een zeer lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W is dit dryback PVC zeer geschikt voor vloerverwarming.

De eco-vriendelijk geproduceerde PVC tegels bevatten geen weekmakers en voldoen ruim aan de REACH normering. Dit houdt in dat er geen stoffen in zijn verwerkt die de gezondheid kunnen aantasten. Dit keurmerk wordt ook veelal gebruikt voor kunststof kinderspeelgoed. De warme en zachte tegel PVC vloer is erg onderhoudsvriendelijk en is dus eenvoudig schoon te maken met de standaard huis, tuin en keuken reinigingsmiddelen. Dankzij de hoge waterbestendigheid zijn deze PVC tegels ideaal voor gebruik in een keuken of badkamer. 

De vloer in het echt zien?

U kunt de PVC vloer Natuursteen Leisteen Zwart in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Onze medewerkers ontvangen u bij voorkeur op afspraak, zodat één van hen u gelijk te woord kan staan! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw meubels. U krijgt zo een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Deze verlijmbare PVC tegelvloer moet geplaatst worden op een egale dekvloer. Daarmee loopt u niet het risico dat oneffenheden langzamerhand in de uiteindelijke PVC vloer trekken. Zo voorkomt u eventuele problemen achteraf. Dit kunt u makkelijk realiseren door gebruik te maken van de PVC verlijmd legservice. Heeft u vragen over deze PVC tegelvloer? Neem dan gerust contact op, bij vloerenwarenhuis Gadero denken wij graag met u mee. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Tegel vloer Natuursteen Leisteen Zwart 60 x 60 x 0.25 cm Front Fesca Plak PVC Tegel vloer Natuursteen Leisteen Zwart 60 x 60 x 0.25 cm Emissiewaarde A+   |   0,55 mm slijtlaag   |   Hoogwaardig PVC Op voorraad
€ 29,95 Per m2 incl. BTW