Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Tegel vloer - Natuursteen Matgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-NM
Microvelling
Warm en zacht oppervlak
floer_tegel_pvc_natuursteen_matgrijs_product
floer_tegel_pvc_natuursteen_matgrijs_sfeer
floer_tegel_pvc_natuursteen_matgrijs_perspectief
floer_tegel_pvc_natuursteen_matgrijs_front
floer_tegel_pvc_natuursteen_matgrijs_detail
Per m2

29,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Schoon PVC zonder weekmakers

  • Zeer geschikt voor vloerverwarming

  • Uniek stenendesign

  • Comfortabel en warm loopoppervlak

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
60 cm
Jaren garantie
15 jaar garantie bij huishoudelijk 5 jaar bij commercieel gebruik
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
V-Groef
4-MV
Patroon
Tegel

Fesca Plak PVC Tegel vloer - Natuursteen Matgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

Fesca verlijmbaar PVC Tegel! De nieuwste aanwinst in de tegel PVC vloeren collectie. Deze variant in de kleur Natuursteen Matgrijs met de afmeting 60 x 60 x 0.25 cm is uitgerust met een uniek stenen design. Deze tegels met luxe kenmerken zijn ideaal voor zwaar huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Zo beschikken deze PVC tegels over een subtiele microvelling en zijn deze erg geschikt voor vloerverwarming. De PVC tegels zijn makkelijk te reinigen met een dweil of natte doek. Onderhoud deze vloer simpel met de alledaagse schoonmaakmiddelen. Dankzij de 0,55 mm slijtlaag en de sterke toplaag zijn deze tegels nagenoeg onverwoestbaar.

Aangezien dit PVC van >Fesca eco-vriendelijk geproduceerd wordt zonder weekmakers voldoet het ruim aan de REACH normering. Dit houdt in dat er geen stoffen in zijn verwerkt die de menselijke gezondheid kunnen schaden. Dit zelfde keurmerk wordt veelal gebruikt voor kunststof kinderspeelgoed. In tegenstelling tot een echte tegel of plavuizen vloer voelt deze vloer zacht en warm aan. Door de geringe dikte van 2,5 mm neemt het PVC snel de warmte van de kamer op. Een comfortabel en warm oppervlak, ook op blote voeten.

De vloer komen bekijken?

U kunt de Fesca dryback PVC vloer Natuursteen Matgrijs in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Onze medewerkers ontvangen u bij voorkeur op afspraak, zodat u gelijk geholpen kan worden! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u thuis kan kijken of de vloer mooi bij uw interieur past. En u krijgt zo een beter beeld van de kleur en details van de vloer.

Deze verlijmbare PVC vloerdelen worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij, de vloeradviseurs van Gadero, adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijmd legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.