Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Matgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-NM

Adviesprijs
€ 34,95 € 33,20 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Matgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

  • Schoon PVC zonder weekmakers
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Uniek stenendesign
  • Comfortabel en warm loopoppervlak

Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Matgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

Floer Tegel PVC! De nieuwste aanwinst in de Floer PVC collectie. Deze variant in de kleur Natuursteen Matgrijs met de afmeting 60 x 60 x 0,25 cm is uitgerust met een uniek stenen design. Deze tegels met luxe kenmerken zijn ideaal voor zwaar huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Zo beschikken deze PVC tegels over een subtiele microvelling en zijn deze erg geschikt voor vloerverwarming. De PVC tegels zijn makkelijk te reinigen met een dweil of natte doek. Onderhoud deze vloer simpel met de alledaagse schoonmaakmiddelen. Dankzij de 0,55 mm slijtlaag en de sterke toplaag zijn deze tegels nagenoeg onverwoestbaar. 

Aangezien dit PVC eco-vriendelijk geproduceerd wordt zonder weekmakers voldoet het ruim aan de REACH normering. Dit houdt in dat er geen stoffen in zijn verwerkt die de menselijke gezondheid kunnen schaden. Dit zelfde keurmerk wordt veelal gebruikt voor kunststof kinderspeelgoed. In tegenstelling tot een echte tegel of plavuizen vloer voelt deze vloer zacht en warm aan. Door de geringe dikte van 2,5 mm neemt het PVC snel de warmte van de kamer op. Een comfortabel en warm oppervlak, ook op blote voeten.

De vloer komen bekijken?

U kunt de PVC vloer Natuursteen Matgrijs in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Onze medewerkers ontavngen u bij voorkeur op afspraak, zo dat u gelijk geholpen kan worden! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer, dan kunt u een proefmonster aanvragen zo dat u thuis kan kijken of de vloer mooi bij uw interieur past. En u krijgt zo een beter beeld van de kleur en details van de vloer.

Deze verlijmbare PVC vloerdelen worden gratis bij u thuis afgeleverd. Wij, de vloeradviseurs van Gadero, adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Matgrijs 60 x 60 x 0.25 cm Front Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Matgrijs 60 x 60 x 0.25 cm REACH Op voorraad
€ 33,20 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!