Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Papyruswit XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-NPW   |   Uitermate schoon PVC   |   Sterke slijtlaag

Adviesprijs
€ 34,95 € 33,20 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Papyruswit XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm

  • Extra grote PVC tegels
  • Unieke designs
  • Erg waterbestendig
  • Lange garantie van 15 jaar

Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Papyruswit XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm

Extra grote tegels in de Floer PVC Tegel collectie zijn nu beschikbaar! Het grandioze formaat van 91,4 x 91,4 x 0,25 cm zorgt voor een robuust en stoer oppervlak. Dankzij de subtiele details die verwerkt zijn in deze vloer hebben deze PVC tegels veel weg van een echt stenen vloer, maar dan met de voordelen van PVC. Het vloeropperlvak voelt warm en zacht aan in tegenstelling tot echte stenen tegels. Dankzij de geringe dikte van deze extra grote tegels kan het snel de warmte opnemen van de ruimte. Het PVC is makkelijk te reinigen en vereist weinig onderhoud, een zeer hygienische vloer dus. Deze tegels zijn uitermate geschikt voor vloerverewarming dankzij de extreem lage warmteweerstand. 

Dit uitermate duurzame PVC van het Nederlandse merk Floer wordt eco-virendelijk geproduceerd zonder weekmakers. Door de intens hoge slijtvaste toplaag van deze vloer, kan dit oppervlak erg veel loopgebruik verdragen. Er zit daarom ook maar liefst 15 jaar garantie op bij huishoudelijk gebruik. Zelfs bij commercieel gebruik wordt er nog 5 jaar garantie gegeven. Hierdoor kunt u op een voordelige manier een ijzersterke PVC tegel vloer aanschaffen.

De vloer bezichtigen?

U bent van harte welkom om de PVC vloer Natuursteen Papyruswit XL in het echt te komen bekijken in onze showroom te Breukelen. Maak bij voorkeur een afspraak, zodat onze specialisten u gelijk kunnen helpen. Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer dan kunt u een proefmonster aanvragen, Op deze manier krijgt u een beter beeld van de kleur en details van de vloer. En zo kunt u de vloer thuis vergeklijken met uw interieur.

Bent u van plan deze tegel vloer aan te schaffen? Zorg dan dat de ondergrond helemaal geagaliseerd is. Zo voorkomt u oneffenheden in de uiteindelijke vloer en eventuele problemen achteraf. Het correct egaliseren en verlijmen is een lastig karwei voor de doe-het-zelver. Via de Gadero PVC verlijm legservice bieden wij een helpende hand met deze specialistische klus. Zo bent u voor een langere periode voorzien van een perfecte vloer met vele voordelen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Papyruswit XL 91,4 x 91,4 x 0.25 cm Front Floer Tegel PVC Vloeren Natuursteen Papyruswit 91,4 x 91,4 x 0,25 cm REACH   |   Uitermate schoon PVC   |   Sterke slijtlaag Op voorraad
€ 33,20 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!