Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Zachtgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

Productnummer: FL3003-ZGB Unieke designs   |   REACH gecertificeerd

€ 29,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Zachtgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

  • Unieke stenen designs
  • Zeer sterk PVC
  • Makkelijk te reinigen
  • Eco-vriendelijk geproduceerd

Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Zachtgrijs 60 x 60 x 0.25 cm

De Fesca Plak PVC Tegels in de Beton Zachtgrijs is een donkergrijs oppervlak afgewerkt met subtiele krassen wat de karakteristieken weergeeft van een echte stenen tegelvloer. In tegenstelling tot een echte stenenvloer voelen deze PVC tegels erg zacht en comfortabel aan. Door de geringe dikte van 2,5 mm neemt het snel de warmte van de kamer op. Gegarandeerd een plezierig en warm loopoppervlak. Een oppervlak geschikt voor vloerverwarming, vloerverkoeling en intensief loopgebruik. Een sltijtlaag van 0,55 mm mag uiteraard niet ontbreken aan deze luxe uitgevoerde tegels. 

Dankzij de zorgvuldige samenstelling van dit product voldoet het ruim aan alle eisen van het REACH keurmerk. Deze tegels zijn dus minstens net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Dit houdt in dat er geen chemische stoffen zijn gebruikt die de gezondheid kunnen schaden. Daarnaast zijn deze tegels eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers. Tevens zijn deze delen zeer makkelijk te reinigen en zijn daarom erg hygiënisch. Bovendien hebben deze PVC tegels vloer een brandvertragende werking. Dit resulteert in een veilige en duurzame leefomgeving voor mens en dier. 

De vloer in het echt zien?

U kunt de Fesca PVC vloer Beton Zachtgrijs in het echt zien bij onze centraal gelegen showroom te Breukelen. Het liefst ontvangen onze collega's u op afspraak, zodat één van hen u gelijk van dienst kan zijn! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer dan kunt u een proefmonster aanvragen, zo kunt u de vloer thuis vergelijken met uw interieur. En u krijgt zo een beter beeld van de kleur en details van de vloer.

Deze grote PVC tegels worden verlijmd geplaatst. Hierbij is een totaal egale ondergrond noodzakelijk. Dit voorkomt oneffenheden in de vloer en eventuele problemen achteraf. Zo kunt u lekker lang genieten van een perfecte PVC vloer. Via de PVC Verlijmd legservice is dit op een voordelige manier te bewerkstelligen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken bij vloerenwarenhuis Gadero graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Tegel vloer Beton Zachtgrijs 60 x 60 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Tegel Vloer - Beton Zachtgrijs 60 x 60 x 0.25 cm Unieke designs   |   REACH gecertificeerd Op voorraad
€ 29,95 Per m2 incl. BTW