Floer Tegel PVC Wolkgrijs Beton XL 91,4 x 91,4 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-WBX   |   Geluiddempend   |   Zeer slijtvast

€ 33,20 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel PVC Wolkgrijs Beton XL 91,4 x 91,4 x 0,25 cm

  • Uniek stenen dessin
  • Robuust uiterlijk
  • Minimaal contactgeluid
  • Warm en comfortabel loopoppervlak

Floer Tegel PVC Wolkgrijs Beton XL 91,4 x 91,4 x 0,25 cm

Een natuurgetrouwe tegel vloer van PVC? Met het Floer tegel PVC maakt u het mogelijk. De variant Wolkgrijs Beton is een lichtgrijs oppervlak afgewerkt met een subtiele herkenbare tegelstructuur wat de indruk wekt van een echte stenen tegelvloer. De royale afmeting van 91,4 x 91,4 x 0,25 cm zorgt ervoor dat deze tegels een robuust uiterlijk hebben. In tegenstelling tot een echte stenenvloer voelen deze PVC tegels zacht en comfortabel aan. Op deze manier bent u verzekerd van een plezierig loopoppervlak. De Floer PVC Tegels zjin geschikt voor vloerverwarming, vloerverkoeling en intensief huishoudelijk gebruik. Een slijtlaag van 0,55 mm mag uiteraard niet ontbreken aan deze enorme lijst van specificaties. 

Floer streeft met haar PVC naar een gezonde en veilige leefomgeving voor jong en oud. Het PVC wordt eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers. Daarnaast voldoet het PVC ook aan de normeringen van REACH. Concreet houdt dit in dat er geen onveilige stoffen zijn gebruikt die eventuele schade kunnen brengen aan de menselijkegezondheid. Dit certificaat wordt veelal toegepast op kunststof kinderspeelgoed wat ze in de mond kunnen doen. Een vloer zo veilig als kinderspeelgoed! Het voordeel van deze grote tegels is het feit dat ze enorm waterbestendig zijn. Even dweilen of afnemen met een natte doek is geen enkel probleem. Deze kenmerken zorgen ervoor dat u een veilige en schone leefomgeving kan creëren voor mens en dier. 

In het echt komen bekijken?

U bent van harte welkom om de PVC vloer Wolkgrijs Beton XL in het echt te komen bekijken in onze showroom te Breukelen. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk te woord kunnen staan. Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, Op deze manier krijgt u een beter beeld van de kleur en details van de vloer. En zo kunt u de vloer thuis vergeklijken met uw interieur.

Deze grote robuuste tegels van het Nederlandse merk Floer moet geplaatst worden op een geheel egale ondergrond. Dit is te realiseren door de dekvloer te egaliseren met egaline. Aangezien dit én het verlijmen van de PVC vloerdelen een gespecialiseerde zaak is, raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero PVC verlijm legservice wordt er voor u een ervaren vloerenlegger geregeld. Bestel deze makkelijk mee via onze webshop. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Het Gadero klantenteam staat u graag te woord. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel PVC Wolkgrijs Beton XL 91,4 x 91,4 x 0,25 cm Front Floer Tegel PVC Wolkgrijs Beton XL 91,4 x 91,4 x 0,25 cm REACH   |   Geluiddempend   |   Zeer slijtvast Op voorraad
€ 33,20 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u