Fesca Plak PVC Tegel vloer - Beton Lichtgrijs XL 91.4 x 91.4 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-WBX   |   Geluiddempend   |   Zeer slijtvast

Adviesprijs
€ 34,95 € 29,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Tegel vloer - Beton Lichtgrijs XL 91.4 x 91.4 x 0.25 cm

  • Uniek stenen dessin
  • Robuust uiterlijk
  • Minimaal contactgeluid
  • Warm en comfortabel loopoppervlak

Fesca Plak PVC Tegel vloer - Beton Lichtgrijs XL 91.4 x 91.4 x 0.25 cm

Een natuurgetrouwe tegel vloer van PVC? Met de Fesca Plak PVC Tegel maakt u het mogelijk. De variant Beton Lichtgrijs XL is een lichtgrijs oppervlak afgewerkt met een subtiele herkenbare tegelstructuur wat de indruk wekt van een echte stenen tegelvloer. De royale afmeting van 91.4 x 91.4 x 0.25 cm zorgt ervoor dat deze tegels een robuust uiterlijk hebben. Het voordeel van deze grote tegels is het feit dat ze enorm waterbestendig zijn. Even dweilen of afnemen met een natte doek is geen enkel probleem. Deze kenmerken zorgen ervoor dat u een veilige en schone leefomgeving kan creëren voor mens en dier. 

In tegenstelling tot een echte stenenvloer voelen deze PVC tegels zacht en comfortabel aan. Op deze manier bent u verzekerd van een plezierig loopoppervlak. De Verlijmd PVC Tegels zjin geschikt voor vloerverwarming, vloerverkoeling en intensief huishoudelijk gebruik. Een slijtlaag van 0,55 mm mag uiteraard niet ontbreken aan deze enorme lijst van specificaties. 

Fesca streeft met haar PVC naar een gezonde en veilige leefomgeving voor jong en oud. Het PVC wordt eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers. Daarnaast voldoet het PVC ook aan de normeringen van REACH. Concreet houdt dit in dat er geen onveilige stoffen zijn gebruikt die eventuele schade kunnen brengen aan de menselijke gezondheid. Dit certificaat wordt veelal toegepast op kunststof kinderspeelgoed wat ze in de mond kunnen doen. Een vloer zo veilig als kinderspeelgoed!

In het echt komen bekijken?

U bent van harte welkom om de dryback PVC tegelvloer Beton Lichtgrijs XL in het echt te komen bekijken in onze showroom te Breukelen. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers u gelijk te woord kunnen staan. Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze vloer dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen. Op deze manier krijgt u een beter beeld van de kleur en details van de vloer. En zo kunt u de vloer thuis vergelijken met uw interieur.

Deze grote robuuste tegels moet geplaatst worden op een geheel egale ondergrond. Dit is te realiseren door de dekvloer te egaliseren met egaline. Aangezien dit én het verlijmen van tegel PVC vloeren een gespecialiseerde zaak is, raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero PVC verlijmd legservice wordt er voor u een ervaren vloerenlegger geregeld. Bestel deze makkelijk mee via onze webshop. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Het Gadero klantenteam staat u graag te woord. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Plak PVC Tegel vloer Beton Lichtgrijs XL 91.4 x 91.4 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Tegel vloer Beton Lichtgrijs XL 91.4 x 91.4 x 0.25 cm REACH   |   Geluiddempend   |   Zeer slijtvast Op voorraad
€ 29,95 Per m2 incl. BTW