Logo Gadero
service

Floer Tegel PVC

Het Nederlandse vloeren merk Floer komt nu ook met een oogstrelende PVC tegel collectie. Zoals gewend van Floer zijn deze PVC vloerdelen ook weer van zeer hoge kwaliteit. De tegelcollectie van Floer is verkrijgbaar in 8 verschillende designs. Let op: voor losstaande bestelling geldt een minimale afname hoeveelheid van 10m2!

Het ijzersterke PVC is geschikt voor zowel zwaar huishoudelijk als licht industrieel gebruik. De toplaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen intensief loopgebruik.

Naast dat deze vloer geschikt is voor vloerverwarming, zijn deze delen ook uitstekend geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken. De vloeren zijn makkelijk te reinigen en dus onderhoudsarm. Het eco-vriendelijke productieproces zorgt ervoor dat deze PVC delen op een verantwoorde manier gemaakt worden. Tevens bevatten deze tegels geen weekmakers of andere chemische stoffen die de gezondheid kunnen aantasten. Hierdoor voldoen ze ruimschoots aan de REACH normering. Een Europese norm die gericht is op het gebruik van chemische stoffen in kunststof producten.

Floer Tegel PVC

Vloerspecialist Gadero bezorgt deze vloerdelen gratis bij u thuis. Dat deze tegels van hoge kwaliteit zijn wordt nog eens bevestigt door de 15 jaar garantie over deze vloerdelen. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.