Logo Gadero
service

Floer Traptreden

Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Dan zit u goed met de Trap Overzettreden van Floer! Deze traptreden zijn in diverse designs en afmetingen verkrijgbaar bij Gadero. Zo zijn de 4 eiken kleuren: Onbehandelde Eik, Natuurlijke Eik, Lichte Eik en de Diepbruine Eik overeenkomend met dezelfde vloer uit de Floer Landhuis Laminaat collectie. Hierdoor creëert u een eenheid tussen de vloer en de trap. Let er wel op dat er minimale afname geldt van 2 stuks.

Daarnaast zijn er 2 betonlook traptreden die een uiterst luxe uitstraling geven aan uw woning. De Floer Trap Overzettreden zijn geschikt voor zowel trappen in een nieuwbouwwoning als een bestaande trap. 

De Traptreden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen vanaf 100 cm. Van elke Floer Trap Overzettrede is er ook een XL traptrede beschikbaar, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken als uw trap een bocht heeft. Dankzij deze extra grote afmetingen is het zelfs mogelijk om een wenteltrap te voorzien van deze unieke traptreden. Uw trap compleet maken? Dat kan! Er zijn namelijk ook stootborden beschikbaar in dezelfde kleur voor de Floer Trap Overzettreden. Indien u toch voor standaard witte of zwarte stootborden wilt gaan, is dit ook mogelijk op aanvraag.

De Floer Traptreden in het echt bekijken? Dat is mogelijk! U kunt deze unieke traptreden bekijken in onze showroom in Breukelen. Daarnaast is het ook mogelijk om van de eiken traptreden een proefmonster aan te vragen. Deze ontvangt u dan binnen enkele werkdagen in uw brievenbus.

Mocht u nog vragen hebben over de traptreden van het populaire merk Floer, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!