Bij ons vindt u de meest innovatieve Visgraat PVC vloeren met handige klik verbinding van het merk Floer. Het Click Vinyl is gemakkelijk te plaatsten in tegenstelling tot een verlijmde visgraat patroon PVC vloer. De legmethode van deze vloeren zijn vergelijkbaar met het leggen van een visgraat laminaat vloer. U geeft het laatste tikje voor complete bevesting met een rubber hamer. De visgraat ComfyClick collectie van het Nederlandse vloeren merk is verkrijgbaar in verschillende realistische eiken hout patronen.

De Floer Visgraat Patroon ComfyClick Rigide Core PVC planken zijn waterbestendig en geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. De Floer Visgraat ComfyClick Rigide Klik PVC Vloeren zijn voorzien van een ijzersterke kras- slijtvaste toplaag. Deze toplaag heeft een dikte van 0,55 mm en door het gebruik van een speciale UV-protectielaag blijven de PVC stroken er na vele jaren nog prachtig uitzien. De Comfyclick visgraat stroken zijn flexibel en dankzij de harde steenminiralen plankopbouw zeer sterk en stabiel.

Deze vloerdelen worden standaard geleverd met fabrieksgarnatie van maarliefst 15 jaar!. Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende ComfyClick ondervloer.

De ComfyClick Visgraat PVC vloeren hebben een natuurlijke eiken hout look, hierdoor zijn deze Vinyl vloeren moeilijk te onderscheiden van lamel parket vloeren. Deze schitterende vloerdelen zijn uitstekend voor gebruik met vloerverwarming. De vloerdelen zijn geproduceerd met een totale dikte van 5 mm waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden voor aangename warme vloer.

De ComfyClick Visgraat Click PVC vloerdelen blijven stevig met elkaar verbonden dankzij de i4F klik systeem. Hierdoor plaatst u de vloerdelen snel en eenvoudig dankzij de geavanceerde klik systeem van Floer.

Voor het beste resultaat raden wij u een geschikte ondervloer aan voor het plaatsen van Click PVC & Vinyl vloeren. Gebruik voor het zwevende plaatsing van een Floer Comfyclik Visgraat PVC vloer de bijhorende ComfyClick PVC ondervloer. Bovendien is het Floer Comfyclick Eco-vriendelijk geproduceerd en heeft het de laagste Emissiewaarde (A+)! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2! 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode