Logo Gadero
service

Het Click Vinyl is gemakkelijk te plaatsten in tegenstelling tot een verlijmde visgraat patroon PVC vloer. De legmethode van deze vloeren zijn vergelijkbaar met het leggen van een visgraat laminaat vloer. U geeft het laatste tikje voor complete bevestiging met een rubber hamer. De visgraat Click PVC collectie van het Nederlandse vloeren merk is verkrijgbaar in verschillende realistische eiken hout patronen.

De Floer Visgraat Patroon Klik Rigid Core PVC planken zijn waterbestendig en geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. De Floer Visgraat Rigid Klik PVC Vloeren zijn voorzien van een ijzersterke kras- slijtvaste toplaag. Deze toplaag heeft een dikte van 0,55 mm en door het gebruik van een speciale UV-protectielaag blijven de PVC stroken er na vele jaren nog prachtig uitzien. De Click visgraat stroken zijn flexibel en dankzij de harde steenmineralen plankopbouw zeer sterk en stabiel.

Floer Visgraat Click PVC

De Visgraat Click PVC vloeren hebben een natuurlijke eiken hout look, hierdoor zijn deze Vinyl vloeren moeilijk te onderscheiden van lamel parket vloeren. Deze schitterende vloerdelen zijn uitstekend voor gebruik met vloerverwarming. De vloerdelen zijn geproduceerd met een totale dikte van 5 mm waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden voor aangename warme vloer.

De Visgraat Click PVC vloerdelen blijven stevig met elkaar verbonden dankzij het Unidrop systeem. Bekijk de video hieronder waar het bekende vloeren merk Floer stap voor stap uitlegt hoe een visgraat klik PVC vloer gelegd moet worden. In de video wordt alle belangrijke aspecten meegenomen, bijvoorbeeld het leggen van een ondervloer, een starterspunt maken.

Bekijk ook de Floer Natuur Click PVC vloeren. Deze click PVC vloeren zijn ook gemakkelijk te leggen, net als haar visgraat click PVC vloeren. De klik PVC planken zijn namelijk voorzien van het kliksysteem Fastclick. In de Natuur Click PVC vloeren collectie vindt u verschillende natuurlijk eiken design.

Voor het beste resultaat raden wij u een geschikte ondervloer aan voor het plaatsen van Click PVC & Vinyl vloeren. Gebruik voor het zwevende plaatsing van een Floer Visgraat Klik PVC vloer de bijhorende Click PVC ondervloer. Bovendien is het Floer Click Eco-vriendelijk geproduceerd en heeft het de laagste Emissiewaarde (A+)! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!