Floer Visgraat Click PVC - Vecht Vergrijsd

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3999-CCSPC   |   Voelbare houtstructuur   |   Unidrop klikverbinding

€ 47,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Click PVC - Vecht Vergrijsd

  • 100% waterbestendig
  • Ijzersterk materiaal
  • Luxe microvelling
  • Voelbare houtstructuur

Floer Visgraat Click PVC - Vecht Vergrijsd

Eenvoudig te leggen visgraat click PVC!

Deze ijzersterke Floer Visgraat Click PVC - Vecht Vergrijsd is eenvoudig zelfstandig te leggen dankzij de Unidrop klikverbinding. Om de vloeren perfect in elkaar te klikken dient u gebruik te maken van een rubberen hamer, hierdoor zijn de vloerdelen onafscheidelijk. We laten u graag zien in de video hieronder hoe u het leggen van de vloer in zijn werking gaat! In deze informatieve video wordt allerlei handige tips gegeven, zoals het maken van een visgraat starterspunt. Liever laten leggen? Bestel dan de legservice voor visgraat klik PVC gemakkelijk mee! 

Echt Eiken Visgraat

Het Floer Visgraat Click PVC visgraat is uitgevoerd met zeer realistische houtpatronen en motieven. Het is daarom nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. Door de rustige en matte uitstraling van deze vloeren wordt een te druk vloeroppervlak vermeden. Daarnaast zijn de Grijs Eiken PVC planken voorzien van een bescheiden microvelling rondom alle zijden van de plank. Dankzij de levensechte houtpatronen zorgt de grijze visgraat vloer voor een erg sfeervol en klassiek uiterlijk. Kortom, een vloer met de kenmerken van hout, in een 100% waterafstotend jasje! 

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Zoals eerder genoemd zijn deze vloerdelen zeer waterafstotend. Een omgevallen glas drinken zorgt gelukkig niet voor problemen. U dweilt het namelijk zo weer op! Deze vloeren zijn daarom erg populair in huishoudens met huisdieren en kinderen. Daarnaast zijn deze vloeren uitgerust met een 0,55 mm toplaag, ook wel slijtlaag genoemd, wat resulteert in een ijzersterke visgraat vloer die bestand is tegen intensief loopgebruik. Deze vloeren zijn daarom niet allen geschikt voor commercieel, maar ook industrieel gebruik! U krijgt als consument maar liefst een garantie van 20 jaar (uitsluitend bij plaatsing in combinatie met Click PVC Ondervloer)! 

Het Floer Visgraat PVC Vecht Vergrijsd in de grijze kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Bovendien zijn deze vloeren erg geschikt voor vloerverwarming door de ontzettend lage warmte weerstand van 0,04 m2K/W. Kortom, dit betekent dat u jaarlijks in uw stookkosten bespaart! 

Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Onze vloeradviseurs staan telefonisch, per mail of op onze showroom locatie te Breukelen voor u klaar! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Visgraat-Click-PVC-Vloer-Floer-Vecht-Vergrijsd-product-topdown Floer Visgraat Click PVC - Vecht Vergrijsd Emissiewaarde A+   |   Voelbare houtstructuur   |   Unidrop klikverbinding Op voorraad
€ 47,45 Per m2 incl. BTW