Logo Gadero
service

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Natuur Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer
FL1002-V-L-W
35 jaar fabrieksgarantie
Goed geschikt voor bedrijven
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_3
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_8
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_1
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_4
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_2
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_5
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_6
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_7
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_9
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_sfeer_10
fesca_visgraat_laminaat_warm_eiken_vloer_perspectief_0
fesca_visgraat_laminaat_warm_eiken_vloer_perspectief_2_0
floer_visgraat_laminaat_natuur_eiken_vloer_detail
Per m2

33,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
64 cm
Breedte
14,3 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Makkelijk en snel leggen met Fastclick-verbinding

  • 35 jaar fabrieksgarantie

  • Laminaat klasse 33 / AC 6 = zeer geschikt voor bedrijven

  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)

  • Er geldt een minimale afname van 10 m2

Specificaties

Houtsoort
Laminaat
Kleur
Bruin
Lengte
64 cm
Dikte
1,2 cm
Breedte
14,3 cm
Jaren garantie
35 jaar
Behandeling
Anti kras
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Visgraat
V-Groef
4-V

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Natuur Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Deze Floer visgraat laminaatvloer in natuurbruine kleur benadert de kleur van echte houten vloeren en behoort mede daarom tot onze meest verkochte producten.

IJzersterk visgraat laminaat

Zit u niet te wachten op het onderhoud van eiken hout, maar vindt u een visgraat vloer wel heel mooi? Dan is het Floer Visgraat Laminaat in de kleur warm eiken iets voor u! Deze vloer is namelijk voorzien van een fabrieksgarantie van 35 jaar. De bruine visgraat laminaat vloer is bovendien ook geschikt voor commercieel gebruik en wordt veel toegepast in bijvoorbeeld winkels, horeca of andere bedrijfspanden. De dikke plank van maar liefst 12 mm heeft een lengte en breedte van 64 x 14,3 cm. De extra dikke plank geeft deze visgraat laminaatvloer een massiever loopgeluid. Desondanks de extra dikte heeft het visgraat laminaat een lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)!

Laminaat of echt eiken?

De natuur eiken laminaat planken worden standaard met een fraaie 4-zijdige V-groef geleverd. Zo wordt het gezellige visgraat patroon nog meer benadrukt! Ook is de structuur van het eiken plaatje terug te voelen in de toplaag van het visgraat laminaat. Deze gelijklopende structuur wordt ook wel register embossing genoemd. Zo ben u er zeker van dat u een natuurlijke eiken vloer in huis haalt met de uitstraling van echt bruin eiken hout. Naast deze warme realistische look is de visgraat vloer ook voorzien van een zeer sterke toplaag. Doordat het visgraat uit laminaat bestaat vraagt het totaal geen onderhoud.

De vloer in het echt zien?

Wilt u deze visgraat laminaat natuur eiken goudbruin eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopspecialisten u gelijk kunnen helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Eiken Visgraat zelf leggen is normaal gesproken zeker geen makkelijke klus. De warme natuurlijke Floer visgraat laminaatvloer is dankzij de Fastklik verbinding wel vrij eenvoudig te plaatsen. De linkse en rechtse delen worden apart geleverd en kunnen om en om worden gelegd. We leveren een punt sjabloon mee om te starten met de eerste visgraat banen, zie onderliggende afbeelding. Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan leggen.

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk! Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer. Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor laminaat! Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur warm eiken uitermate geschikt voor bedrijven en andere panden en projecten.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren