Floer Visgraat Laminaat Vloer - Bruin Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-B Uitgevoerd met luxe V-Groef   |   Onderhoudsvriendelijk

Adviesprijs
€ 37,95 € 36,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Bruin Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Zelf te leggen visgraat laminaat
  • IJzersterke vloerdelen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Bruin Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Prachtig visgraat laminaat

Bent u op zoek naar een prachtige en onderhoudsvriendelijke Visgraat laminaat vloer? Dan is het Floer Visgraat Laminaat in de kleur Bruin Eiken iets voor u! De laminaatvloer is van hoge kwaliteit waardoor er maar liefst 35 jaar garantie gegeven wordt op deze vloerdelen. Wist u dat Visgraat laminaat vloeren ook zeer geschikt zijn voor commercieel gebruik? Het kan namelijk intensief loopgebruik verdragen. De plankdelen hebben een dikte van 1,2 cm en een lengte en breedte van 64 x 14,3 cm. Hierdoor hebben de visgraat laminaat vloeren een prachtige uitstraling en worden ze ervaren als echte houten vloeren. De vloer heeft een uiterst stabiel loopoppervlak door de extra dikke visgraat plank. Wil u een visgraat laminaat vloer welke ook geschikt is voor vloerverwarming? De Visgraat Laminaat vloeren van Floer ziijn hier uitermate geschikt voor dankzij de lage warmteweerstand van 0,09k/wm2.

Laminaat vloer of echt eiken?


Het Floer Bruin Eiken Visgraat Laminaat zijn uitgerust met een V-Groef rondom. Iedere plank is goed zichtbaar in de totale vloer wat zorgt voor een erg mooi effect. De Visgraat Laminaat vloeren zijn afgewerkt met een Register Embossing structuur. Het zichtbare houten patroon is daardoor ook voelbaar in de plank wat zorgt voor een levensechte ervaring. Het zorgt er voor dat deze laminaat vloeren worden ervaren als een echte eiken houten vloer. De natuurlijke houtlook vloeren zijn daarnaast afgewerkt met een ijzersterke toplaag waardoor het laminaat zeer weinig onderhoud vraagt. 

Zelf ervaren?

Wilt u het Visgraat Laminaat in de kleur Bruin Eiken zelf bekijken of een andere laminaat vloer van Floer ervaren? Bezoek onze centraal gelegen showroom in Breukelen. Met voorkeur op afspraak zodat één van onze medewerkers u direct te woorden kunnen staan. Wilt u de Visgraat Laminaat vloer Bruin Eiken in het echt bewonderen? Vraag een proefmonster aan op deze pagina zodat u kunt kijken of de vloer past bij uw interieur en de Register Embossing structuur in het echt kan ervaren!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Het Floer Visgraat Laminaat is dankzij het zeer gebruiksvriendelijke kliksysteem Fastclick zelf te leggen. De planken zijn eenvoudig met elkaar te verbinden, ook voor de doe-het-zelver. Om u alvast op weg te helpen, leveren we kosteloos bij een bestelling een starterspunt mee. Handig om direct te kunnen starten met het leggen van uw visgraat laminaat vloer. Naast het populaire visgraatpatroon zijn deze vloerdelen ook geschikt om in een aantal verschillen patronen te leggen. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Bij het verwerken van deze vloer is het raadzaam om gebruik te maken van een geschikte ondervloer, speciaal voor laminaatvloeren. Wenst u wat meer informatie te ontvangen over het leggen van deze visgraat laminaat vloer? Bekijk de handige instructies en tips voor het leggen van visgraat laminaat. Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer. Het laminaat heeft klasse 33 / AC 6 waardoor dit visgraat laminaat in de kleur Bruin Eiken ook zeer geschikt is voor bedrijven en andere commerciële toepassingen.

Liever een andere kleur Visgraat laminaat? Bekijk dan onze volledige collectie visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat Laminaat Vloer - Bruin Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Product Floer Visgraat Laminaat Vloer - Bruin Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Uitgevoerd met luxe V-Groef   |   Onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. BTW