Floer Visgraat Laminaat Vloer - Creme Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-N Met V-groef   |   Voelbare "register embossed" houtstructuur

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Creme Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)
  • 35 jaar fabrieksgarantie
  • Laminaat klasse 33 / AC 6 = zeer geschikt voor bedrijven
  • Makkelijk leggen met Fastclick-verbinding

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Creme Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Sterk visgraat laminaat

Zoekt u een visgraat vloer die lijkt op echt hout? Maar zit u niet te wachten op onderhoud en de gevoeligheid van eiken hout? Dan is Floer Visgraat laminaat in de kleur creme eiken iets voor u! Deze vloer heeft een garantie van maar liefst 35 jaar na aankoop. De visgraat laminaat vloer is namelijk ook geschikt voor gebruik voor bedrijven en wordt veel toegepast in bijvoorbeeld winkelpanden of horeca.

De dikke plankmaat van 12 mm heeft een lengte en breedte van 64 x 14,3 cm. Dit geeft de eiken visgraat laminaat vloer de echte klassieke uitstraling van een patroonvloer. De visgraat plank is zeer geschikt voor vloerverwarming met een warmte weerstand van 0,09 k/w m2!

Laminaat in natuurlijke eikenhout kleur

De Floer Creme Eiken Visgraat Laminaat planken worden geleverd met een prachtige rondomlopende V-groef. Zo wordt het prachtige visgraat patroon nog meer geaccentueerd! Daarnaast is de structuur van het eiken terug te voelen in de toplaag van het visgraat laminaat, dit wordt ook wel register embossed genoemd. Zo ben u verzekerd van een natuurlijke eiken vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud.

De vloer in het echt bekijken?

Wilt u deze laminaat Creme Eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze specialisten u gelijk te woord kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig zelf leggen

Eiken Visgraat zelf leggen is normaliter geen makkelijke klus. Dat is bij deze visgraat vloer in de kleur natuur eiken wel het geval! Met de handige laminaat Fastclick-verbinding en linkse en rechtse delen is de vloer makkelijk te leggen voor de handige particulier. We leveren een punt sjabloon mee om te starten met de eerste visgraat banen, zie onderliggende afbeelding. Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan leggen. Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur creme eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere projecten. 

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Waar ligt de vloer? Amsterdam Haarlem of Hoofddorp wil hen in het groot zien! Kam dat?

Deze vloer ligt in onze showroom in Breukelen op de grond! U bent uiteraard van harte welkom om deze daar te bezichtigen.

Ik heb 75m2 laminaat nodig, hoeveel pakken moet ik dan bestellen?

Wij rekenen niet met onhandige pakeenheden. U besteld bij ons namelijk gewoon het aantal benodigde m2 aan vloeroppervlak. Houdt hierbij rekening met minimaal 12% snijverlies bovenop het oppervlak waar de visgraat vloer geplaatst dient te worden. Wij ronden uw bestelling in uw voordeel af naar pakeenheden zodat u altijd iets meer ontvangt dan u heeft besteld. 

Ik heb interesse in deze vloer. Volgens mij heb ik op de site gezien dat ik een plankje groter dan een sample kan bestellen maar kan het niet meer vinden. Kan dat?

Het is inderdaad mogelijk om een proefplank te ontvangen. Hier vragen wij €10,- voor per plank. Mocht u dit wensen dan kunt u het volgende product bestellen in onze webshop: https://gadero.nl/proefplank-floer-quickstep-meister/

Is deze vloer geschikt voor vloerverwarming als hoofdverwarming?

Deze vloeren kunnen in combinatie met een vloerverwarming geschikte ondervloer uitstekend worden toegepast bij vloerverwarming. Dankzij de geringe dikte, ten opzichte van houten visgraat parket vloeren, van 1,2 cm bieden deze vloeren relatief weinig warmteweerstand. Tevens werkt het laminaat een stuk minder dan een houten parket vloer en zijn de planken voorzien van een handige klik verbinding. Hierdoor wordt de kans op kiervorming verkleind bij temperatuurverschillen en blijft de vloer strak liggen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Visgraat Laminaat Vloer - Creme Eiken - Natuurlijke visgraat 64 x 14,3 x 1,2 cm Vloeren Floer Visgraat Laminaat Vloer - Creme Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Met V-groef   |   Voelbare "register embossed" houtstructuur Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. BTW