Logo Gadero
service

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mat Wit Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer
FL1002-V-L-MAT
Laminaat klasse 33 / AC 6
Eenvoudig te leggen dankzij Fastclick verbinding
floer_visgraat_laminaat_mat_wit_eiken_vloer
floer_visgraat_laminaat_mat_wit_eiken_vloer_sfeer_1
floer_visgraat_laminaat_mat_wit_eiken_vloer_sfeer_2_1
floer_visgraat_laminaa_mat_wit_eiken_sfeer1
floer_visgraat_laminaat_mat_wit_eiken_vloer_object_1
floer_visgraat_laminaat_mat_wit_eiken_vloer_perspectief
floer_visgraat_laminaat_mat_wit_eiken_vloer_detail
Per m2

33,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
64 cm
Breedte
14,3 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Extra sterk A-kwaliteit laminaat - Frans geproduceerd

  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)

  • 35 jaar garantie

  • Afgewerkt met omlopende V-groef

  • Er geldt een minimale afname van 10 m2

Specificaties

Houtsoort
Laminaat
Kleur
Bruin
Lengte
64 cm
Dikte
1,2 cm
Breedte
14,3 cm
Jaren garantie
35 jaar
Behandeling
Anti kras
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Visgraat
V-Groef
4-V

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mat Wit Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

IJzersterk visgraat

Bent u helemaal weg van een visgraat patroon vloer maar vindt u een echte eiken vloer aan de dure kant? Of zoekt u een visgraat vloer maar heeft u geen behoefte aan intensief en periodiek onderhoud van een eiken visgraat parket? Dan is Floer Visgraat Laminaat serie een uitstekend alternatief! Deze vloer heeft een garantie van maar liefst 35 jaar na aankoop en is ijzersterk geproduceerd! De visgraat laminaat vloer is daardoor zelfs zeer geschikt voor gebruik voor bedrijven en wordt veel toegepast in bijvoorbeeld winkelpanden of horeca. De dikke plankmaat van 12 mm heeft een lengte en breedte van 64 x 14,3 cm. Dit geeft de eiken visgraat laminaat vloer de echte klassieke uitstraling van een patroonvloer. Bovendien is het Floer visgraat laminaat met een lage warmte weerstand van 0,09 k/w m2 zeer geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat of echt eiken?

De Floer Mat Wit Eiken Visgraat Laminaat planken worden geleverd met een prachtige rondomlopende V-groef. Dankzij deze groef wordt iedere individuele plank nog eens op een fraaie wijze in het zonnetje gezet. Naast deze authentieke groef is de natuurlijke structuur van het eiken nauwelijks te onderscheiden van een echte geschaafde en wit geoliede visgraat parket vloer. Met deze unieke Visgraat Laminaat Mat Wit Eiken vloer bent u dus verzekerd van een natuurlijke eiken vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud. Zijn er toch enkele vlekken of vuil op de visgraat vloer terecht gekomen? Geen enkel probleem. U kunt deze visgraat laminaat vloer namelijk zonder problemen dweilen of afnemen met een vochtige doek!

In het echt bekijken?

Wilt u deze visgraat laminaat mat wit eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk! Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer.

Het plaatsen van Eiken Visgraat vloer is een specialistisch karwei. Wij raden in de meeste gevallen dan ook aan om een Eiken Visgraat parket te laten leggen door een professional. Echter brengt deze vakman vaak hoge kosten met zich mee. Dankzij de gemakkelijke Fastclcik klik verbinding die is aangebracht op deze visgraat laminaat vloeren kunt u de linkse en rechtse delen gemakkelijk leggen. Hierdoor krijgt u niet alleen een nog sterkere band met de vloer maar bespaart u ook hoge kosten. Om het leggen te ondersteunen leveren wij een punt sjabloon mee om te starten met de eerste visgraat banen, zie onderliggende afbeelding. Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan leggen. Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor laminaat! Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur Mat Wit Eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere projecten.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren