Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mokka Zwart Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-M Onderhoudsvriendelijk   |   Uiteenlopende voel- zichtbare structuren

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mokka Zwart Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Snelle installatie
  • Lange fabrieksgarantie van 35 jaar
  • Uitstekend geschikt voor commercieel gebruik, vuil minder goed zichtbaar
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mokka Zwart Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Laminaat visgraat zwart van topkwaliteit en extra sterk

Het Floer Visgraat Laminaat in de uitvoering Mokka Zwart Eiken is een geweldig alternatief als u een onderhoudsvriendelijke Eiken visgraat zoekt. Door de dikke plankmaat van 1,2 cm en een krasbestendige toplaag, wordt er wel 35 jaar garantie geboden op deze visgraat vloer. Met laminaat klasse 33 - AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur Mokka Zwart Eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere comercieële projecten. Dit getuigt van een enorm hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt de afmeting van 64 x 14,3 cm voor een klassiek en robuuste uitstraling. De visgraat plank is zeer geschikt voor vloerverwarming met een warmte weerstand van 0,09 k/w m2! 

Visgraat Laminaat zwart

De Floer Mokka Zwart Eiken Visgraat Laminaat planken worden geleverd met een prachtige rondomlopende V-groef. Zo wordt het prachtige visgraat patroon nog meer geaccentueerd! Daarnaast is de structuur van het eiken terug te voelen in de toplaag van het visgraat laminaat, dit wordt ook wel register embossing genoemd. Zo bent u verzekerd van een zeer robuuste laminaat vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud. Een schoonmaakbeurt met een vochtige dweil of doek is meer dan genoeg. 

In het echt bekijken?

Wilt u deze visgraat mokka zwart eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen. Maak bij voorkeur een afspraak, zodat een van onze medewerkers u meteen kan helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig doe het zelf product

Eiken Visgraat zelf leggen is normaliter geen makkelijke klus. Dat is bij deze visgraat vloer in de kleur zwart wel het geval! Met de handige laminaat Fastclick-verbinding en linkse en rechtse delen is de vloer makkelijk te leggen voor de handige particulier. We leveren een punt sjabloon mee om te starten met de eerste visgraat banen, zie onderliggende afbeelding. Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan leggen. Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor laminaat! Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van visgraat laminaat. Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer.

Bent u opzoek naar een andere kleur? Bekijk dan snel de andere visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Luxe uitstraling Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mokka Zwart Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Product Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mokka Zwart Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Onderhoudsvriendelijk   |   Uiteenlopende voel- zichtbare structuren Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. BTW