Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-O Onderhoudsvriendelijk   |   Onbehandelde hout-look

Adviesprijs
€ 37,95 € 34,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Zeer kras bestendig
  • Voel- en zichtbare structuur
  • Levensechte houtpatronen
  • Lage warmte weerstand van 0,09 k/w m2

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

IJzersterk visgraat

Een Visgraat met het uiterlijk van een eiken houten vloer zonder de intensieve verzorgingseisen van hout? Dat kan! Het Nederlandse merk Floer biedt Visgraat Laminaat vloeren aan in verschillende levensechte eiken designs. De sterke anti kras behandeling voorziet de vloer van een intensieve bescherming. Ondanks de relatief dikke planken van 1,2 cm is deze vloer goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De klassieke afmeting van 64 x 14,3 cm zorgt voor een tradtitioneel mooi resultaat. Door de luxe V-groef wordt elke plank mooi benadrukt in de patronenvloer. 

Laminaat of echt eiken?

De Onbehandeld Eiken is een natuurlijke vloer met een veelzijdige voel- en zichtbare structuren. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Door de fijne patronen wordt het als een rustige vloer ervaren. Met deze unieke Visgraat Laminaat Onbehandeld Eiken vloer bent u dus verzekerd van een natuurlijke eiken vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud. Zijn er toch vlekken op de vloer gekomen? Geen enkel probleem. Deze vloeren zijn namelijk goed te reinigen met een vochtige doek of dweil. 

In het echt bekijken?

Wilt u deze visgraat onbehandeld eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer! 

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Dankzij de bijgeleverde startershoek en de instructies van het leggen van visgraat laminaat is deze vloer makkelijk te plaatsen. Door de sterke Fastclick-verbinding blijven deze delen erg goed en strak liggen. Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor visgraat laminaat! Gaat u de vloer zelf leggen? Lees gerust onze instructies voor het leggen van visgraat laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur Onbehandeld eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere projecten.

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hoe zit het met geluiddemping < 10 db ?

Verlijmde PVC vloerdelen beschikken niet over een 10 dB geluidsreductie. Toch zijn er mogelijkheden om een PVC vloer te plaatsen in bijvoorbeeld een appartement waar een 10 dB geluidsreductie is vereist. Dit is mogelijk wanneer er een zogeheten zwevende dekvloer aanwezig is. Vooral de laatste jaren worden nieuwe appartementen voorzien van een zwevende dekvloer met geintergreerd 10 dB geluidsreductie. Beschikt uw appartement niet over een zwevende dekvloer? Dan kan er afhankelijk van de type ondergrond een speciale ondervloer met 10 dB geluidsreductie, waar een PVC vloer op verlijmd kan worden worden toegepast. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Floer Visgraat Laminaat vloer - Onbehandeld Eiken Product Dichtbij Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Onderhoudsvriendelijk   |   Onbehandelde hout-look Op voorraad
€ 34,15 Per m2 incl. BTW