Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-V-L-O   |   Onderhoudsvriendelijk   |   Onbehandelde hout-look

€ 32,95 € 29,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Zeer kras bestendig
  • Voel- en zichtbare structuur
  • Levensechte houtpatronen
  • Lage warmte weerstand van 0,09 k/w m2

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

IJzersterk visgraat

Een Visgraat met het uiterlijk van een eiken houten vloer zonder de intensieve verzorgingseisen van hout? Dat kan! Het Nederlandse merk Floer biedt Visgraat Laminaat vloeren aan in verschillende levensechte eiken designs. De sterke anti kras behandeling voorziet de vloer van een intensieve bescherming. Ondanks de relatief dikke planken van 1,2 cm is deze vloer goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De klassieke afmeting van 64 x 14,3 cm zorgt voor een tradtitioneel mooi resultaat. Door de luxe V-groef wordt elke plank mooi benadrukt in de patronenvloer. 

Laminaat of echt eiken?

De Onbehandeld Eiken is een natuurlijke vloer met een veelzijdige voel- en zichtbare structuren. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Door de fijne patronen wordt het als een rustige vloer ervaren. Met deze unieke Visgraat Laminaat Onbehandeld Eiken vloer bent u dus verzekerd van een natuurlijke eiken vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud. Zijn er toch vlekken op de vloer gekomen? Geen enkel probleem. Deze vloeren zijn namelijk goed te reinigen met een vochtige doek of dweil. 

Eenvoudig leggen

Dankzij de bijgeleverde startershoek en de instructies van het leggen van visgraat laminaat is deze vloer makkelijk te plaatsen. Door de sterke Fastclick-verbinding blijven deze delen erg goed en strak liggen. Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor laminaat! Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van visgraat laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur Onbehandeld eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere projecten.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat Laminaat Vloer - Onbehandeld Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm ProductFloer Visgraat Laminaat Vloer Onbehandeld Eiken - 64 x 14,3 x 1,2 cm EUTR   |   Onderhoudsvriendelijk   |   Onbehandelde hout-look Ruim op voorraad
€ 32,95 € 29,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u