Floer Visgraat Laminaat Vloer - White Wash Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-WH Uitgevoerd met luxe V-Groef   |   Onderhoudsvriendelijk

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - White Wash Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Snelle plaatsing dankzij de Fastclick verbinding
  • 35 jaar fabrieksgarantie
  • Zeer geschikt voor commercieel gebruik
  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)
  • Ondervloer met hogedruk weerstand vereist

Floer Visgraat Laminaat Vloer - White Wash Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

IJzersterk visgraat

Wenst u een prachtige en onderhoudsvriendelijke Visgraat vloer? Dan is Floer Visgraat laminaat in de kleur White Wash Eiken iets voor u! Door de hoge kwaliteit wordt er maar liefst 35 jaar garantie gegeven op deze vloerdelen. De visgraat laminaat vloer is namelijk ook geschikt voor commercieel gebruik, het kan dus intensief loopgebruik verdragen. De dikke plankmaat van 12 mm heeft een lengte en breedte van 64 x 14,3 cm. Dit geeft de eiken visgraat laminaat vloer de echte klassieke uitstraling van een patroonvloer. Daarnaast geeft dit een massief loopgevoel. Ondanks de relatief dikke plank van 1,2 cm heeft deze vloer een extreem lage warmteweerstand van 0,09k/w m2 waardoor deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming. 

Laminaat of echt eiken?

De Floer White Wash Eiken Visgraat Laminaat planken zijn uitgerust met een rondom lopende V-Groef. Dit zorgt voor een erg mooi effect, een plank is dus goed zichtbaar in de totale vloer. Daarnaast zijn de Floer Visgraat Laminaat vloeren behandeld met een Register Embossing structuur, dit houdt in dat de houten patronen niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar zijn. Dit geeft een levensechte ervaring aan het laminaat. Naast deze natuurlijke hout-look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud. Even afnemen met een vochtige doek of dweil is geen enkel probleem. 

In het echt bekijken?

Wilt u deze visgraat White Wash eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk kan helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Door het handige Fastclick systeem in combinatie met de linkse en rechtse vloerdelen zijn deze planken eenvoudig te leggen door de doe-het-zelver. Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer. Heeft u een geschikte ondervloer gevonden dan kunt u beginnen! Om het leggen nog makkelijker te maken wordt er standaard een beginnerspunt meegeleverd, zie onderstaande afbeelding. De rechter en linker delen kunnen hier dan eenvouding ingeklikt worden. Zorg ervoor bij het verwerken van deze vloer dat er gebuik wordt gemaakt van een laminaat geschikte ondervloer. Wilt u toch wat meer informatie over het leggen van deze visgraat laminaat vloer? Bekijk dan onze instructies en tips voor het leggen van visgraat laminaat. Met laminaat klasse 33 / AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur White Wash Eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere commerciële toepassingen.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uitlopend Floer Visgraat Laminaat Vloer - White Wash Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Product Floer Visgraat Laminaat Vloer - White Wash Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Uitgevoerd met luxe V-Groef   |   Onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. BTW