Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Floer Visgraat Laminaat - Makkelijk Leggen Eiken Patroon Vloer

Het Visgraat laminaat van het Hollandse merk Floer is zoals vele laminaat vloeren een doe het zelf product. Dankzij de standaard meegeleverde starterskit en leginstructie hoeft u geen ervaren vloerenlegger te zijn om deze te plaatsen. Met de handige Fastclick-verbinding legt u dit laminaat namelijk eenvoudig zelf!

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen tussen de verschillende planken waardoor een stabiele ondergrond extra belangrijk is!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond (max 2 mm oneffenheden) en een druksterke ondervloer (min. 200 KPA). Kies hiervoor bijvoorbeeld voor de Floer Contactloos of de Heatfoil ondervloer.

Daarnaast is het laminaat 12 mm dik waardoor het een massief loopgeluid heeft, vergelijkbaar aan een echte houten vloeren. De moderne 4 zijdige V-groef benadrukt de grote plank afmeting in de patroon vloer. Dit zorgt voor een intens mooie visgraat vloer, waardoor het patroon ook goed naar voren komt. Het Floer visgraat laminaat is bovendien voorzien van 35 jaar garantie en gebruiksklasse AC6! Daardoor kan het dus ook tegen zwaar commercieel gebruik. Niet alleen huishoudens, maar ook bedrijven en winkels kunnen genieten van het bijzondere visgraat laminaat. Via Gadero gratis thuisbezorgd tegen de scherpste prijs en met de beste service! Let op: Voor losstaande bestellingen geldt er een minamale afname hoeveelheid van 10m2!

De Visgraat Laminaat vloerdelen van Floer bestaan uit diverse licht eiken ontwerpen. Het maakt deze licht eiken laminaat vloeren zijn zeer geliefd, net als zijn legverband. Het Visgraat Laminaat Onbehandeld Eiken is de meest verkochte visgraat vloer van het A-merk Floer. Dankzij de onbehandelde look is deze visgraat laminaat planken zeer gewild! Bekijk de volgende video hoe prachtig de Visgraat Laminaat Onbehandeld Eiken planken zijn. 

 

Wist u dat het Floer visgraat laminaat ook kan worden geinstalleerd in andere patronen? Hierbij kunt u denken aan een halfsteensverband of bijvoorbeeld een ladder patroon. Let hierbij wel op het verschil tussen linkse en rechtse delen. U bent bij visgraat altijd even veel linkse als rechtse delen nodig. Bij andere patronen kan dit verschillen.

Video visgraat laminaat leggen

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode