Logo Gadero
service

Floer Eiken Visgraat Parket

Bent u op zoek naar een stijlvol en trendy eiken vloer? Kies dan voor de eiken visgraat multiplanken in één van de prachtige designs. Deze multiplanken zijn op dergelijke wijze geproduceerd dat de visgraat vloer ook zwevend gelegd kan worden. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Het visgraat parket van Floer wordt standaard met 4-zijdige V-groef geproduceerd. Deze groef vangt tevens optisch gezien lichte kiervorming op. Ook het visgraat parket wordt in samenwerking met het A-merk Floer op maat voor u gemaakt. Heeft u niet de juiste behandeling of houtsortering kunnen vinden? Neem dan gerust contact op met één van de vloerspecialisten voor maatwerk.

Het visgraat parket van Floer wordt in Nederland geproduceerd. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van Europese grondstoffen. Dit zijn de voornaamste redenen dat wij in samenwerking met Floer u een hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Als blijk van deze kwaliteit krijgt u een garantie van maar liefst 15 jaar op deze vloeren. Deze 15 jaar garantie is gebasseerd op intensief gebruik van de vloer. Bekijk hieronder hoe Eiken Visgraat vloeren worden gemaakt in de Nederlandse fabriek. 

Productievideo Eiken Vloeren "van Nederlandse bodem" 

Bekijk hieronder onze productievideo! Bij Floer wordt al het parket op maat gemaakt. Dit betekent dat u de keuze heeft uit verschillende behandelingen en houtstructuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een meer standaard lamelparket of deze hippe en retro visgraat vloeren. Het eiken visgraat parket wordt geproduceerd uit de levend karaktervolle rustieke ABC, AB of A sorteringen en kan ook met weinig of geen noesten worden geproduceerd. Rustiek betekent dat de toplaag van het onbehandeld lamelparket een fraaie houtstructuur heeft met noesten, barsten en spint. Deze oneffenheden in de visgraat parketvloer worden altijd gestopt met vloeibaar hout. Echter is het ook mogelijk om een ruige vloer zonder dit stopmiddel te bestellen. U krijgt 15 jaar fabrieksgarantie aangeboden op deze houten visgraat parket vloeren.

Door gebruik te maken van een eenvoudig en maatvast mes- en groefsysteem zijn deze eiken houten planken zeer eenvoudig te leggen. Gaat u de vloer zelf plaatsen dan leest u hier alvast een aantal instucties voor het leggen van lamel parket. Voor visgraat gelden andere legwijzes, we raden hierbij aan altijd een specialist in te schakelen bij het leggen van patroon vloeren. Na het leggen kan de vloer nog 1 keer afgewerkt worden met de woca onderhouds olie. Op deze wijze beschermt u de vloer tegen vocht en vuil. Voor optimale resultaten van uw visgraat vloer raden we aan de vloer 2 x per maand in te zepen met de Woca Natuurzeep. Deze natuurzeep reinigt het hout en brengt een bescherm laag aan op de eiken parket planken.

Bent u niet op zoek naar een specifiek merk maar wilt u een keuze maken op basis van de kleur of behandeling van de houten vloer? Onderstaand vindt u alle houten vloeren voor u verwerkt in een handig overzicht: