Floer - Vloerzeep Wit 1000 ml

Productnummer: FL95004-VN Onderhoudsproduct voor uw eiken parket vloer

€ 15,99 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Floer - Vloerzeep Wit 1000 ml

Heeft u een eiken parket vloer van het merk Floer of een wit/licht geoliede parketvloer? Het onderhoud van uw eiken parket vloer is van groot belang. Het draagt bij aan de levensduur van de vloer. Daarnaast wordt door de vloerzeep wit te gebruiken voor uw wit geoliede houten vloer de kleur van de vloer behouden en blijft de vloer prachtig. Een fles vloerzeep wit heeft een inhoud van 1000 ml. Het onderhoudsmiddel is een verzorgend prodoct en bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Hierdoor draagt het bij aan het lichte houten uiterlijk van de houten vloer. Voor iedere wit en lichte geoliede houten vloer is dit middel geschikt om te gebruiken.

Voor een donkere en natuurlijke geoliede vloeren is er vloerzeep naturel verkrijgbaar. Hoe u dit onderhoudsmiddel moet gebruiken is te lezen op het artikel zelf. Wilt u meer informatie over het schoonmaken en onderhoud van uw eiken houten vloer? Lees het artikel. Ontdek meer vloeren onderhoud artikelen voor eiken parket.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gadero Floer onderhoudsmiddel eiken parket vloeren Floer - Vloerzeep Wit 1000 ml Onderhoudsproduct voor uw eiken parket vloer Op voorraad
€ 15,99 Per stuk incl. BTW