Logo Gadero
service

Floer Walvisgraat PVC - Narwal Nootbruin (Uitlopend)

Productnummer
FL-4000
Extra Groot Visgraat
20 jaar Garantie
floer_walvisgraat_pvc_narwal_nootbruin_product
floer_walvisgraat_pvc_narwal_nootbruin_sfeer
floer_walvisgraat_pvc_narwal_nootbruin_perspectief1
floer_walvisgraat_pvc_narwal_nootbruin_front
floer_walvisgraat_pvc_narwal_nootbruin_detail
Per m2

37,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
91,4 cm
Breedte
15,2 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Waterbestendig

  • Eco-vriendelijk geproduceerd

  • Natuurlijk Eiken structuur

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Er geldt een minimale afname van 10 m2

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
91,4 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
15,2 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Visgraat
V-Groef
4-MV

Floer Walvisgraat PVC - Narwal Nootbruin (Uitlopend)

Floer Walvis PVC Narwal Nootbruin

Zoekt u naar een PVC vloer van het Nederlands merk Floer? Bij vloerenhandel Gadero is het uniek Walvisgraat PVC vloeren collectie verkrijgbaar! Wat de vloer zo bijzonder maakt zijn de grote stroken van 91,4 x 15,2 x 0,25 cm. Het forse formaat van deze Floer Narwal Nootbruin is niet het enige unieke eigenschap. Zo wordt er meer met de dimensie gespeeld door de grote stroken, hierdoor zal een grote kamer nog forser lijken. Bovendien ziet het er nog eens een stuk luxer en rustiger uit! De vloer is voorzien van een moderne groef rondom elk paneel. Dankzij deze prachtige 4V-Groef komt er extra nadruk op elke plank. Bij Gadero wordt de Floer walvisgraat PVC vloer gratis thuisbezorgd tegen een scherpe prijs! Voor het bestellen geldt een minimale afname van 10m2.

Eiken Houtlook Designs

Houdt uzelf en bezoek voor de gek, dankzij de ongekende realistische eiken patronen van de Walvisgraat Narwal Nootbruin. Door dit effect heeft de grote Visgraat vloer veel weg van een Eiken Visgraat Parket vloer. De donker bruine panelen beschikken over een voelbare structuur. U voelt het eiken patroon wanneer u zonder schoenden de vloer betreedt. Hierdoor oogt de vloer niet alleen als een houten visgraat vloer maar zal het ook nog eens natuurlijk aanvoelen. Het Floer Walvisgraat Narwal Nootbruin PVC vloer bezit veel verschillende eiken designs. Wilt u deze authentieke vloer in het echt ervaren? Vraag dan een proefmonster aan en laat u verbazen! Liever een grote voorbeeld? Bestel dan hier een volledige PVC strook.

De vloer in het echt bekijken?

U kunt de Walvisgraat PVC vloer Narwal Nootbruin in het echt zien bij onze showroom te Breukelen. Hier ontvangen onze collega's u bij voorkeur op afspraak, zo dat een van hen u gelijk te woord kan staan! Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze PVC vloer, dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen. Op deze manier kunt u de vloer thuis vergelijken met uw interieur en zo krijgt u een beter beeld van de kleur en toplaag van de vloer.

Onderhoudsvrij Vloeroppervlak

Bent u op zoek naar een kwaliteit vloer dat tegen een stootje kan? Dan is de walvisgraat PVC vloer van Floer een uitstekende keuze! Door het PVC materiaal zijn de vloeren 100% waterbestendig en zeer slijtvast met een dikke slijtlaag van liefst 0,55mm! Door de sterke slijtlaag is de walvisgraat vloer geschikt voor alle soorten huishoudens en zelfs industrieel gebruik. Met de A-kwaliteit word er vele jaren woongenot gegarandeerd. De kwaliteit wordt bevestigd door de 20 jaar fabrieksgarantie bij privé gebruik. De vloer beschikt over een lage warmte weerstand, hierdoor is de vloer uitstekend te gebruiken bij vloerverwarming. Een heerlijk warme vloer in huis zelfs op de koudste dagen van het jaar. Wilt u de PVC vloer laten leggen door een ervaren vakman? Bij Gadero bieden wij professionals aan via onze legservice voor Visgraat PVC. Meer weten of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk dan ons volledige assortiment vloeren voor meer inspiratie.