Logo Gadero
service

Floer Walvisgraat PVC

Het is zover, u bent op zoek naar een nieuwe vloer! Gadero helpt u graag met de vloer van uw dromen! Pak groots uit met de Walvisgraat PVC vloeren van Floer. Laat u verbazen door een van de natuurlijk eiken design van het grote visgraat collectie.

Met het realistische houtlook en microvelling zijn de PVC vloeren nauwelijks van een echte eiken parket vloer te onderscheiden. De vloerdelen lijken niet alleen op een echte visgraat parket, maar zal ook nog eens realistisch aanvoelen door de voelbare structuur.

De prachtige vloeren van het Nederlandse vloeren merk zijn voorzien van een 0,55mm dikke slijtlaag en is daarmee geschikt voor elke huishouden. De ijzersterke vloeren zijn niet alleen toepasbaar voor een intensief huishouden, maar ook geschikt voor een industrieel gebruik. Bovendien is het Floer Walvisgraat PVC 100% waterbestendig waardoor de vloeren te gebruiken voor vochtige ruimtes zoals; keukens, badkamers of bijkeukens. 

Met het groot visgraat PVC formaat haalt u zeker een echte blikvanger in huis. Wilt u liever een visgraat PVC vloer in kleiner formaat? Dan zijn de Floer Visgraat patroon PVC vloeren een uitstekend alternatief! Of wilt u totaal iets anders? Dan raden wij u aan om bijvoorbeeld een kijkje te nemen bij de populaire Landhuis laminaat collectie van het Hollandsche vloeren merk. 

Floer Walvisgraat PVC

Bekijk in de onderstaande video waar één van de meest geliefde XL plak PVC visgraat vloer van Floer te zien is. De licht onbehandeld eiken designs en het grote formaat van het Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld draagt bij aan een rustige sfeer in de kamer. Daarnaast laat deze XL licht eiken visgraat vloer de ruimte groter lijken.

Voor het leggen en verlijmen van een PVC vloer is het belangrijk dat de bodemvloer is geëgaliseerd. Dit zorgt ervoor dat er geen oneffenheden terug keren in de Floer Walvisgraat PVC vloer. Het grote visgraat delen van het Nederlandse vloeren merk is uitermate geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Met de lange garantie termijn van 20 jaar wordt de kwaliteit van de Walvisgraat collectie van Floer bevestigd! 

Gadero is een officiële Floer dealer en u vindt de gehele collectie van het premium vloeren merk terug in onze assortiment. Ook kunt u vloeren van Floer bezichtigen in onze showroom gevestigd in Breukelen. Maak uw bestelling compleet met bijhorende producten zoals meekleurende rozetten en een schoonloopmat. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!