Logo Gadero
service

Floer - Parket, Laminaat en PVC

Het Nederlandse vloeren merk Floer levert uitsluitend A-kwaliteit vloerdelen tegen scherpe prijzen. Floer produceert voornamelijk eiken houten vloeren maar heeft ook hoogwaardige PVC en laminaat vloeren in het assortiment. De eiken parket vloeren worden geproduceerd uit Europees Eiken en zowel de verbindingen als de planken zelf zijn uiterst maatvast. Doordat de vloeren op maat worden geproduceerd in de fabriek in Nederland kunnen al uw wensen worden meegenomen in het productieproces. Dankzij de combinatie van hoogwaardig Europees eiken met de ambachtelijke Nederlandse productie bent u verzekerd van een topkwaliteit houten vloer.

Floer productievideo

play video

Parket vloeren

De Parket Vloeren van het merk Floer zijn onder andere te verkrijgen in voordelige massieve eiken planken, vloerverwarming geschikte multiplanken en de standaard en reuze visgraat vloerdelen. Bij de eiken duoplanken wordt een Europees eiken toplaag op een Russisch berken drager verlijmd. De verschillende lagen worden dwars op elkaar verlijmd zodat de planken minder tot geen werking vertonen. Doordat Floer deze eiken parket vloeren zelf produceert in Nederland is eventueel maatwerk mogelijk en kunnen wij u een garantie van 15 jaar aanbieden. Alle soorten bewerkingen en behandelingen kunnen worden toegepast. Denk hierbij aan het enkel of dubbel roken van eiken parket, het verouderen van de planken in een trommel of bijvoorbeeld het borstelen van het oppervlak. Ook kunnen de eiken vloerdelen vooraf worden geolied worden. De houten vloeren kunnen ook in kleur, bijvoorbeeld white wash, worden geolied. Het parket van Floer heeft een levertijd van 2 weken en een minimale ordergrootte van 10 m2.

Floer visgraat eiken duoplank vloeren

Gadero TV: Floer - Eiken Visgraat Naturel Geolied
play video

Laminaat vloeren

Het Laminaat van Floer is van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit en dan ook voorzien van de gebruiksklasse 32. Dit betekent dat het laminaat zowel intensief huishoudelijk als commercieel kan worden gebruikt. Zo bent u verzekerd van een duurzame laminaat vloer tegen een scherpe prijs. De laminaat series van Floer zijn namelijk voorzien van bouwmarkt prijzen. Het pareltje van het laminaat van Floer zijn de extra brede Landhuis Laminaat vloeren. Ook de Visgraat Laminaat vloeren van Floer zijn zeer populair. Ondanks de voordelige prijzen is dit laminaat dankzij een unieke anti-kras laag, een uitstekend werkende click-verbinding en prachtige voelbare oppervlakte structuren van A-merk kwaliteit. U krijgt dan ook 15 tot 30 jaar garantie op dit laminaat!

Floer Landhuis Laminaat - Extra breed

play video

Hoe leg je Floer laminaat?

Gadero TV: Floer Variclick Legvideo
play video

PVC & Vinyl vloeren

Ook de verlijmbare PVC Stroken van Floer zijn ijzersterk en voorzien van dikke slijtlagen. Waar het PVC uit China vaak giftige stoffen bevat en een korte levensduur heeft is het Floer PVC enkel uit schoon PVC geproduceerd en geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Zo bent u zeker van een veilige en verantwoorde geproduceerde vloer. Het PVC van Floer is gecertificeerd met het REACH kenmerk, veel gebruikt voor kunststof kinderspeelgoed. De PVC vloeren zijn voorzien van prachtige natuurgetrouwe houtstructuren, waardoor de vloer veel weg heeft van parket. Bovendien zijn de Visgraat PVC vloeren uiterst populair. Ontdek de vele voordelen in onderstaande video! Met het ComfyClick PVC van Floer heeft men een product ontwikkeld dat alle voordelen van laminaat, parket, PVC en steen combineert in één vloer! Dit Floer PVC is zeer zacht en warm aan de voeten en bovendien uitermate geschikt in combinatie met een vloerverwarming. Het PVC is voorzien van 15 tot 35 jaren garantie.

Floer Visgraat PVC 

play video