Word jij onze nieuwe Gadero TV presentator?

Gadero TV zoekt een nieuwe presentator

Vacature Gadero TV presentator

Ben jij een handige doe-het-zelver en ben je niet bang om met een glimlach voor de camera te staan? Ons populaire Youtube-kanaal zoekt een nieuwe presentator voor Gadero TV. Word jij razend enthousiast over de mogelijkheden van hout, het montageproces en de afwerking van projecten, dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij Gadero TV zoeken wij een echte klusser die zijn kennis en passie wil delen met onze klanten. Enige kennis van het monteren van vlonders, overkapping, blokhutten, gevelbekleding en schuttingen is erg welkom. Je belangrijkste taken zijn het bedenken en maken van de content voor de video’s en de verdere uitwerking daarvan. Iedere week worden er meerdere afleveringen opgenomen, vandaar dat wij vragen om een beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

Natuurlijk kijken wij naar jouw achtergrond, maar wij vinden het nog belangrijker dat jij binnen ons bedrijf past. Wij houden van nuchtere mensen, want dat zijn wij zelf ook. Geven en nemen vinden wij belangrijk, want wij hebben veel voor onze medewerkers over.

Hebben wij jou enthousiast gemaakt voor deze gave functie? Bekijk hier de vacature of solliciteer direct door een mail te sturen met een video waarin jij vertelt over jouw kluservaring naar tv@gadero.nl.

Wat kun je verwachten van een Gadero TV aflevering? Bekijk hieronder een video waarin er een overkapping gemaakt wordt met een doe-het-zelf bouwpakket.