Vlonderplank Geïmpregneerd Naaldhout 2.8 x 14.5 cm 9 groeven

KOMO

Productnummer: VZ61002-28-145   |   Onder hoge keteldruk extra geïmpregneerd   |   Met groeven

Niet voorradig, aanvoer binnen 4-10 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 8,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vlonderplank Geïmpregneerd Naaldhout 2.8 x 14.5 cm 9 groeven

  • Onder hoge keteldruk geimpregneerd
  • Mooie stevige dikte van 28 mm
  • A-kwaliteit
  • Geschaafd met 9 geprofileerde groeven en fijne ribbel zijde
  • Kwetsbaar voor bijvoorbeeld naaldhakken
  • Prijs ligt hoger dan onze 2.8x14 groef/glad variant van dit product (zie alternatieve producten)

Vlonderplank Geïmpregneerd Naaldhout 2.8 x 14.5 cm 9 groeven

Zoekt u een betaalbare naaldhout vlonderplank met een levensduur van 7 tot 15 jaar? Deze 2,8x14,5 cm dikke geïmpregneerde grenen naaldhout planken zijn dan een uitstekende keuze. Deze populaire 28 mm behandelde vlonderplank is dan ook leverbaar in 6 formaten van 1,20 tot 5 meter lengte. Door onze lange lengtes kunt u een houten vlonderterras bouwen tot 5 meter breed zonder naden. Bestel deze populaire A-kwaliteit behandelde vlonderplanken met trapeziumprofiel (ribbelprofiel) voor de beste prijs op Gadero.nl. De lengte maten 3 en 3,60 meter nu extra voordelig! Profiteer van deze actie prijs! De bovenzijde heeft 9 groeven en de andere zijde fijne ribbels.

Deze naaldhout vlonderplanken hebben onder hoge druk een professionele Celfix keteldruk behandeling gehad. Zo bent u zeker van een terrasplank die jaren meegaat. Wij adviseren bij naaldhout planken voor uw terras minimaal de 28 mm dikte aan te houden. Bestel goedkope houten vlonderplanken nu bij de grootste houthandel van Nederland. Zo bent u zeker van een snelle levering, service en kwaliteit.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze geïmpregneerd naaldhout 28x145 plank 9 groeven. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Tips

Het voordeel van deze groen geïmpregneerde naaldhout vlonderplanken is dat u niet hoeft voor te boren en dat deze Vuren en Grenen vlonderplanken relatief goedkoop zijn. Combineer uw bestelling met 6x6cm hardhouten palen (voor de grondpalen adviseren wij altijd hardhout ivm vocht), 4,5x7cm naaldhout liggers, worteldoek, schroeven en m8x120mm slotbouten voor een complete vlonder. Kies voor doe-het-zelf vlonderbouw of voor onze montage partners in heel Nederland en België (van Venlo tot Assen hebben wij bedrijven in ons bestand die u graag van dienst zijn met het bouwen van uw houten terras).

Plaats bij een vlonder van geïmpregneerde planken liggers om de 40 cm. Kijk onder onze klustips voor meer montagetips over het plaatsen van palen en liggers.


Vragen & antwoorden over dit product

mijn vlonder wordt 3,70 bij 3 meter hoeveel vlonder planken heb ik nodig van 3 meter

Reken met 24 vlonderplanken van 360 of 400 cm. Wij hanteren 10 mm tussenruimte.

Hoeveel groeven heeft de plank exact ? 7 of 9 groeven?

Deze vlonderplank heeft 9 groeven, 10 ribbels

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
A-kwaliteit Vlonderplank Geïmpregneerd Naaldhout 2.8 x 14.5 cm 9 groeven Vlonderplank Geïmpregneerd Grenen 2.8 x 14.5 cm 9 groeven - Groef/Geribbeld KOMO   |   Onder hoge keteldruk extra geïmpregneerd   |   Met groeven
€ 8,95 per stuk incl. btw

Laatst bekeken door u