MBI GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Antique Clay Keramische tegel

Productnummer: MB1304   |   Met afstandhouder   |   Onderhoudsvriendelijke tegels

€ 84,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Antique Clay Keramische tegel

  • Kleurvast
  • Krasvast
  • Vlekbestendig
  • Geen dure fundering nodig
  • Niet geschikt voor oprit

MBI GeoCeramica 60 x 60 x 4 cm Antique Clay Keramische tegel

Het uiterlijk van de MBI Geoceramica Antique Clay is gebaseerd op Turks hardsteen. Daarom creëert u met deze 60x60 tuintegels moeiteloos een luxueus terras. De moderne kleur grijs van de Antique Clay tegels komt extra goed tot zijn recht door de fijne structuur. Wij raden aan deze Clay tuintegels te combineren met donkere watergoten, Antraciet Zwarte stapelblokken en een Antraciet voegmortel. Zo creëert u zonder moeite een moderne tuin. Naast de sfeervolle uitstraling is de Geoceramica Antique Clay krasvast, kleurvast en heeft u weinig onderhoud aan uw terras. Keramiek is niet poreus waardoor de 60x60 terrastegels vlek- en zuurbestendig zijn en groene aanslag niet snel hecht.

Alle voordelen van keramiek en beton 

MBI Geoceramica Antique Clay 60 x 60 x 4 cm staat voor de combinatie van luxe keramiek en het gemak van beton. De MBI Geoceramica Antique Clay heeft een toplaag van 1 cm keramiek verlijmd op 3 cm Stabikorn beton. Stabikorn is speciaal ontwikkeld door MBI en heeft een drainerende functie. Met de GeoCeramica 60x60 tegels geniet u dus van de voordelen van zowel beton als keramiek. Want ondanks de keramische toplaag, zijn deze tegels nog gewoon in een zandbed te leggen. 

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snelle levering

Bestel snel uw keramische terrastegels bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland. Maak direct uw bestelling compleet met bestrating toebehoren zoals opsluitbanden, voegmortel en zand


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zeer duurzaam Geoceramica Antique Clay 60 x 60 x 4 cm Keramische tegel MBI Geoceramica 60 x 60 x 4 cm Antique Clay   |   Met afstandhouder   |   Onderhoudsvriendelijke tegels Op voorraad
€ 84,93 Per m2 incl. BTW