MBI GeoCeramica Antique Cloud 80x80x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: RZ70740   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 93,99 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Antique Cloud 80x80x4 cm Keramische Tegel

  • Bestendig tegen alle weersinvloeden
  • Makkelijk schoon te maken en schoon te houden
  • Direct luxe in uw tuin
  • Gemakkelijk te leggen

MBI GeoCeramica Antique Cloud 80x80x4 cm Keramische Tegel

De MBI GeoCeramica Antique Cloud 80 x 80 x 4 cm is een sfeervolle keramische tegel voor uw terras en tuinpad. De warme grijze kleur in combinatie met aders die u over de terrastegels ziet lopen, geeft de MBI Geoceramica Antique Cloud een sfeervolle uitstraling. Deze 80 x 80 cm keramische terrastegels is dankzij de rustige kleur goed te combineren met andere keramische tegels. De grootte van 80x80 cm zorgt voor een optisch groter lijkend terras. Met de Antique tegels van GeoCeramica krijgt uw tuin direct een luxe uitstraling. Omdat de tegels van keramiek zijn gemaakt hebben ze een fraai uiterlijk en bovendien heeft u veel minder onderhoud aan uw terras of looppad. Maak uw terras compleet en combineer deze grijze tuintegels van keramiek met donkere stapelblokken voor een fraai effect. Uw terras of looppad geeft een frisse indruk dankzij de GeoCeramica Antique Cloud 80 x 80 x 4 cm. Zelfs schaduwrijke plekken worden helder met deze waanzinnige kermamische terrastegels voor buiten.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is behalve mooi ook zeer praktisch. Keramische tegels kennen weinig onderhoud en zijn krasvrij. Het nadeel van conservatieve keramische tegels is dat het leggen kostbaar en tijdrovend is, maar dankzij GeoCeramica van MBI is dit niet langer het geval. Deze keramische tuintegels zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton kent deze terrastegel de eenvoud qua leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van keramiek. De tuintegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en kleurvast. 

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel online GeoCeramica tegels van MBI bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment sierbestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCeramica Antique Cloud 80x80 Keramische tegels.jpg MBI GeoCeramica Antique Cloud 80x80x4 cm Keramische Tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 93,99 Per m2 incl. BTW